Youtube.com / RTV Drenthe

Arend (102) en Aaltje (100) gescheiden: ‘Ging ons alleen om record’

Een dag nadat ze groot nieuws waren met het langste Nederlandse huwelijk ooit, zijn Arend en Aaltje Noordhuis uit Ruinen gescheiden. De echtgenten geven toe dat ze alleen zijn getrouwd om dit record te vestigen.

“Ik voel niks voor haar”, geeft Arend (102) toe. “In 1938 niet en nu nog steeds niet. Maar ik wilde dat record hebben en daar heb je dan veel voor over. Ook als dat 80 jaar en 288 dagen moet duren.”

Aaltje (100) is iets genuanceerder: “Kijk, als je zo’n tijd samen met zo’n project bezig bent, dan krijg je vanzelf wel een band. Ik zal hem altijd dankbaar zijn dat het ons gelukt is, maar ik ben hartstikke blij dat ik nu weer de markt op kan. Je bent nooit te oud om de liefde van je leven te vinden, zeg ik altijd maar.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb dit weekend dit Speld-bericht aan mijn grootouders – Arend en Aaltje – voorgelezen en ze moesten er beide hartelijk om lachen! Ze hebben nog steeds humor. Namens de familie hartelijk dank.

Reageer
gravatar

Ik ben al zeventig jaar van opa gescheiden.

Is dat ook een record volgens die Ierse brouwerij van het bekende jaarlijkse boek?

Zo ja, moet ik na deze prestatie hertrouwen met opa?

Reageer
gravatar

Zeg M. even entre nous: er deugt volgens jou ook letterlijk h-e-l-e-m-a-a-l NIETS aan Nederlanders. Is dat gewoon jouw lichaamseigen dépit of is het iets dat collectief bepaalde migrantencohorten met een Oosterse migratie-achtergrond aankleeft ?

gravatar

Het begrip Nederlander wordt dagelijks geherdefinieerd, amice.
Het zijn nu ons buitenlanders die miljarden jaren zijn gekoloniseerd.

gravatar

Arend en Aaltje hebben samen ruim 170 jaar hard moeten werken om een karig pensioentje op te bouwen. Dat kan ook eigenlijk niet; met een belegd vermogen van ruim € 2.000.000.000.000,- moeten de pensioenfondsen elke stuiver apart leggen en elk dubbeltje 10 x omdraaien. Voor het drijvende houden van m.s. “JeanKloot Joenker” en de redding van Italiaanse banken, binnenkort.