Kichigin / Shutterstock.com

Oorzaak fileprobleem ontdekt: Sanne met d’r Suzuki Alto

‘Ze kan gewoon niet rijden’

Al meerdere kabinetten hebben zich stukgebeten op het fileprobleem. Nu is eindelijk ontdekt wat de oorzaak is: Sanne de Waal uit Eindhoven met haar Suzuki Alto. De 42-jarige baliemedewerker kan gewoon absoluut niet rijden en dat zorgt overal in het land voor forse vertragingen.

“Dit kan zo niet langer,” zegt vervoerseconoom Hendrik Tieleman. Hij laat zien dat we al die tijd al verkeerd naar het fileprobleem hebben gekeken. “Men praat over verbreding van de wegen, over inzetten op openbaar vervoer, een eigen rijstrook voor vrachtverkeer, noem maar op. Nee,” zegt Tieleman stellig. “Dat zijn geen oplossingen. Sanne, die moet zo snel mogelijk van de weg. Of ze moet een fatsoenlijke auto aanschaffen.”

Tieleman geeft een voorbeeld: “Neem nou gisteren hè. Er is niets aan de hand, totdat Sanne invoegt op de A2. Binnen no time liep alles vast. Afgesloten weghelften, sleepwagens, rijdende wegafzettingen, alles. Die chick moet echt kappen met dat abrupte remmen en dat links rijden.”

Verwacht wordt dat de drukte op de weg de komende jaren alleen nog maar toeneemt, want Sanne heeft gisteren de AUX-aansluiting ontdekt, zodat ze nu Time after Time van haar iPhone kan meezingen in plaats van op de weg te letten.

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naakte dames langs de snelweg leiden ook makkelijk tot files. Niet doen, dus en zeker niet in de winter.

gravatar

Was Bert Bokhoven al niet enige tijd met terugwerkende kracht geschorst als verkeersdeskundige na het veroorzaken van 793 km. file? Door antropologisch onderzoek op de A 2 ter hoogte van de afslag naar Rotterdam?.

gravatar

Grappenmakers, jullie vergissen je. Het is niet Sanne, maar Sander (43). En het is niet Alto, maar Audi. Het komt niet door zingen, maar door dringen.

Reageer
gravatar

En die andere 1,5 miljoen die er teveel op de weg zijn. Gewoon allemaal afschieten. Net als de Oostvaardersplassen: als er teveel grazers zijn moet je ze afschieten om het evenwicht te herstellen.

gravatar

25 *insert fatsoenlijke automerk* te winnen bij de volgende trekking. Koop nu snel loten, mevrouw Wever, en los de fileproblematiek in Nederland op door te winnen!

gravatar

Kalm aan Paula, dit creatuur WIL ook helemaal niet door jou geholpen worden: tenzij jij in evakostuum opereert. Hij zit gewoon al lekker in zijn vel en aan zijn voorhuid. M.i. is dit meer een casus voor Bram Bakker.