Leika production / Shutterstock.com

‘Maar hoe gaat het nou echt met je?’ zegt vrouw die een hartverscheurend drama wil horen

Talia leunt met een ernstige blik voorover. “Maar hoe gaat het nou echt met je?” vraagt ze aan haar vriendin Desi, met een toon die bijna empathisch te noemen is. Het is een subtiele hint om alles op tafel te gooien: relatieproblemen, werkstress, te dominante moeder, geldissues, soa’s. Het liefst iets met vreemdgaan.

“Lieverd, je moet echt gaan praten hoor. Mijn eigen therapeut zegt altijd dat praten het begin van helen is. Denk je nog vaak aan je overreden poes? Komen die nachtmerries nog vaak terug eigenlijk? Dat je echt zo schreeuwend wakker werd?”
– “Hm, ach, het gaat wel hoor”, zegt Desi bedeesd.
“O meisje, wat houd jij je sterk”, zegt Talia, terwijl ze even het puntje van Desi’s neus indrukt. “Terwijl ik zie dat je op het punt van huilen staat, misschien omdat je aan het vreemdgaan van je ex denkt?” Desi glimlacht verontschuldigend. “Nee? Ok, ik ga maar naar huis. Ik ben hier wel helemaal door de regen naar toe komen fietsen he, snoes?”

Ze is een ijskoude bitch geworden, denkt Talia terwijl ze de voordeur achter zich dichtramt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meeste reacties met ten minste één vermijdbare en onnodige tikfoud zijn waarschijnlijk van de rare familie Paulissen van de hoofdreacteur, Viesmens, Steeds, Plien, Juf Sjannie, Loes Gent, Dodo, Connie, Mark Rutte, Geert wilders, Sinterklous, Duivel enz.

Reageer
gravatar

Desi, lieve meid, zo ga je niet om met jouw vriendinnen.

Je kunt toch op z’n minst aan Talia een dramatisch verhaal uit de Bouquet-reeks vertellen alsof het jou zelf is overkomen. Je maakt er haar erg gelukkig meen. Ze heeft immers weer een geheim om door te vertellen.

p.s. Het deeltje niet uitlenen aan Talia en haar kennissen!

Reageer