Flickr.com / Sebastiaan Ter Burg

Oude tweets brengen Rob Jetten in verlegenheid

Fractievoorzitter plaatste controversiële berichten toen hij 3 was

Toen bekend werd dat de 31-jarige Rob Jetten de opvolger van Alexander Pechtold zou worden, doken mensen op Twitter meteen in het verleden van de kersverse fractievoorzitter. Ze vonden onder andere controversiële tweets van 28 jaar geleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi Rob,
als je het vervelend om elke avond naar huis te reizen, mag je mijn appartement wel hebben. En over de tweets: Van je afbijten! En bedenk alijd: Blaffende kiezers bijten niet!

Reageer
gravatar

Schandalig! Lynchen die Lubbers???? Met deze typische linksgekkie uitspraak moet hij minstens 25 jaar wegrotten in een kerker , deze smeerlap.

Reageer
gravatar

Ik ken wel een grietje dat Jet Robben heet en als het goed is mij weleens heeft afgezogen in de Van der Valk, maar geen Rob Jetten.

Reageer
gravatar

De integriteitscommissie van de VVD heeft niet geconstateerd dat Rob Jetten enige regels heeft overtreden met zijn tweets. Deze tweets mogen bestempeld worden als zijnde “dom”, maar het is geen reden om Rob Jetten te laten vallen. “Laten we ook accepteren dat mensen dingen doen die niet slim zijn.”

Reageer
gravatar

Opvallend is de de integriteitscommissie van de VVD altijd toch meer verzoenend reageert op de zonden van eigen leden, dan op die van andere partijen.

gravatar

Aan de integriteitstafel (zo heet dat tegenwoordig) van de VVD zitten de heren Rutte en Dijkhoff met hun vriendjes van grootkapitaal en -industrie.
Ik neem aan dat ik aan u de beoordelingscriteria niet behoef uit te leggen.