Conference call in nieuwe fase beland als collega ondertussen naar de wc gaat

'Hayley ging ineens heel anders praten'

Een conference call tussen collega’s Hayley, Ahmed en Cynthia is in een nieuwe fase beland. In Londen voelde accountmanager Hayley zich dermate op haar gemak tijdens het bespreken van verkoopcijfers dat ze best even naar de wc mocht van zichzelf.

“Toen we het over de kwartaalcijfers hadden klonk het ineens een stuk holler”, aldus salesmanager Cynthia in Amsterdam. “Ik kreeg een vaag vermoeden dat ze misschien naar het toilet was, maar dat wilde ik niet geloven.” In Hanoi kreeg marketingmanager Ahmed een fractie van een seconde later het besef. “Er loeide een soort afzuigkap en ik hoorde iets wat klonk als vallende stenen in een kabbelende beek. Hayley ging ook heel anders praten. Ik wilde net vragen of het allemaal gelukt was en toen hoorde ik het geluid van neerstortend water. Fijn.”

Cynthia: “Het voelt wel alsof we de volgende stap hebben gemaakt in onze relatie, ik weet alleen nog niet of het een positieve stap is.”

Gebruik jij ook je telefoon op de wc? Dan kan af en toe je mobiel schoonmaken geen kwaad. Doe mee met de winactie en maak kans op je eigen Simyo Phone Wash. Simyo. Jij blij, wij blij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik wil niks zeggen hoor, maar zijn veel poep- en plasgrappen niet van het niveau groep 2 op de basisschool? Vindt deze artikelen beetje saai worden…

Reageer
gravatar

Is dat toilet virtueel of écht? En Hayley; het getuigt trouwens wel van enige doodsdrift om ‘onbeschermd’ op een kantoortoilet te gaan zitten, ook als die met een z.g. softlift-& close is uitgerust. Sommige junior-managers achten zich blijkbaar boven alle ‘mesures de précaution sanitaires’. verheven.
En Simeo, ik doe niet mee aan de win/winactie. Ik was mijn mobieltje ‘s avonds altijd in een lauw zeepsopje en daarna met een Dettol-doekje Ik ben dus altijd steriel.

Reageer
gravatar

Ik doe wel mee met de actie!

Als liefhebber van golden showers en het (live) twitteren over mijn ervaringen en avonturen, kan ik de Simyo Phone Wash zeer goed gebruiken.