charnsitr / Shuttterstock.com

Realistisch: Ronaldo kan in FIFA 19 beschuldigd worden van verkrachting

FIFA 19 is opnieuw realistischer dan al zijn voorgangers. In de nieuwe editie van het voetbalspel van EA kun je met Cristiano Ronaldo beschuldigd worden van verkrachting!

“Na het spelen van een wedstrijd krijg je bericht dat je beschuldigd wordt van verkrachting”, vertelt EA-directeur Andrew Wilson. “Vanaf dat moment is het aan jou: wat doe je? Ga je glashard ontkennen en zeggen dat de vrouw die je beschuldigt dat alleen doet om het geld? Leg je de schuld bij de media? Ga je zwijggeld betalen? Of ga je door het stof en doe je een bekentenis in een emotionele persconferentie met het risico dat je jaren de cel in gaat?”

“In de vorige versie gaven we al een mogelijkheid om belasting te ontduiken, maar voor deze versie hebben we gezegd: we gaan de gamers een nog realistischere weergave van het topsportleven geven.”

Spelers van FIFA zijn niet blij met de update. “Na elke keer dat Ronaldo in het spel beschuldigd wordt van verkrachting, speelt hij voor geen meter”, klaagt een fan. “Het lijkt wel alsof hij op zo’n moment met heel andere zaken bezig is dan met voetballen. Hij sjokt maar wat rond in het strafschopgebied en wordt om de haverklap gebeld door zijn advocaat. Daar komt nog bij dat ik niet eens meer met hem kan spelen bij de Portugese nationale ploeg.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben toch enigszins verbaasd:
Ik dacht dat dat make-up op z’n smoelwerk smerende jongetje op mannen viel.
Maar goed ik stel voor, om hem zijn ballen af te nemen.
😉

Reageer
gravatar

Waarom zitten die verkrachtingen niet gewoon IN dat spel?

Dan kunnen we zelf ook gewoon oordelen (zie je wel!).

Of meegenieten, al naar gelang.
Wat vind jij, Brett Kavanaugh?

Reageer
gravatar

Just enjoy it and let me be the judge!

Electronic Arts has contacted me to appear in this game as the judge in the Ronaldo-trial and pass judgement. Three guesses to what my verdict will be …