Youtube.com / Ziggo Sport

PSV woedend: ‘Scheidsrechter had onze keeper weg moeten sturen’

Kort na de nederlaag tegen Internazionale overheerste bij PSV de woede. Volgens de Eindhovenaren had scheidsrechter Milorad Mazic hun doelman Jeroen Zoet het veld uit moeten sturen.

“Als hij die keeper gewoon weg stuurt, is er niets aan de hand”, brieste trainer Mark van Bommel. “Dan krijg je die twee tegengoals niet om je oren en win je gewoon met 1-0.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja ja, typisch weer een verhaal van de grachtengordel. Ajax heeft toevallig met veel geluk gewonnen van twee mindere clubs en ja hoor daar heb je weer de Amsterdamse grote mond met het bashen van andere clubs.

By the way: ADO Den Haag wordt dit jaar landskampioen. ⚽⚽

Corrie.

Reageer
gravatar

Not funny 👎👎

“Bash” staat voor “Bourne Again Shell”. Dat is een schil van het draagbare operationele systeem van Linux. Bashen zal wel zoiets betekenen als het gebruik van Bash.

gravatar

Typisch weer een reactie van middelmatige spelers, coaches of clubs.Ze denken dat ze wereldtop zijn, maar vallen door de mand tegen goede (maar net) tegenstanders. En dan durven ze anderen nog de schuld te geven van hun eigen falen.

Mark van Bommel, die niet eens zijn veters kan strikken zonder zijn schoonvader, had Luuk de Jong, deze “spits” zou zelfs falen in een G-team en is niet een keer in de buurt van -hoe heet die ook weer- die keeper van de Italianen gekomen, opdracht moeten geven om Jeroen Zoet een ouderwetse Rinus-Israel-doodschop te verkopen. Dan had jezelf, Mark, de twee tegendoelpunten kunnen voorkomen. En Luuk, de nepspits, had dan zijn enige waarde getoond door een rode kaart te nemen voor het team. Dan had Rosario reden om nog vaker naar voren te gaan en te schieten!

Reageer
gravatar

Gelukkig weet ik het nu. De reden dat mensen niet zelf kunnen nadenken is dat ze in de waan van de dag vastgehouden worden door het nieuws. Om een dag verder na te denken ontbreekt het geloof.

Reageer