goodluz / Shutterstock.com

Moederschap het op vier na mooiste wat Tanja ooit is overkomen

Moeder worden is één van de mooiste dingen die een vrouw kan meemaken als je het Tanja Teunissen vraagt. De stewardess uit Doornspijk is afgelopen weekend voor het eerst bevallen en heeft daar geen spijt van. “Wat een prachtige ervaring, zo’n baby krijgen. Dit is zeker het op vier na mooiste wat mij ooit is overkomen”, kirt de vijfendertigjarige, terwijl ze haar wondertje Roos aan de borst legt.

Het bezoek geniet van beschuit met muisjes en Tanja gaat vrolijk verder: “Als ik moest kiezen is het op drie na mooiste wat me ooit is overkomen toch wel de vakantie naar Chersonissos met mijn vriendinnen José, Inge en Annemarie in de zomer voordat we gingen studeren. Ik heb toen met zeven gasten gezoend en voor het eerst absint gedronken!” Het op twee na mooiste, gaat ze verder, is de tatoeage van een roosje op haar kuit. “Die heb ik laten zetten toen ik zestien werd. Een symbool van onafhankelijkheid. Roos is naar deze tattoo vernoemd.”

“Het op een na mooiste is dat ik al super lang kaartjes wilde voor het uitverkochte concert van Beyoncé en dat het me last-minute was gelukt via ticketswap en dat het maar een paar tientjes meer kostte dan de oorspronkelijke prijs. Wat een vette avond! En met stip op één? Nou, het allermooist is toch wel dat ik laatst bij een magazine een heel leuk lipstickje cadeau kreeg. Ik was al vanaf mijn puberteit op zoek naar deze rood. Het is echt precies mijn kleur! Maar goed een baby is ook leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *