Gage Skidmore / Flickr

Trump probeert aandacht af te leiden van het feit dat hij de aandacht probeert af te leiden

Slimme duivel Trump: de Amerikaanse president probeert een vermeend serieverkrachter tot lid van het Hooggerechtshof te benoemen om de aandacht af te leiden van het feit dat hij de onderminister van justitie dreigt te ontslaan om zo het onderzoek naar Russische inmenging in zijn verkiezing stop te zetten en de aandacht af te leiden van het feit dat de benoeming van Brett Kavanaugh, een man die door meerdere vrouwen beschuldigd is van verkrachting, door wil drukken in de hoop dat die controverse de aandacht afleidt van het ontslaan van Rod Rosenstein, niet omdat die man iets verkeerds heeft gedaan maar omdat dat de aandacht zo lekker afleidt van Trumps nominatie van een jurist met een uiterst bedenkelijke seksuele reputatie, een nominatie die de aandacht heeft weten af te leiden van Trumps ontoelaatbare inmenging in het Ruslandonderzoek, zoals het ontslaan van onderminister Rosenstein teneinde de aandacht van politici en commentatoren te verleggen naar de controverse rond de conservatieve rechter Kavanaugh, een rel die Trump zeer van pas komt aangezien het de aandacht afleidt van het echte schandaal van dit moment: Trumps poging het Ruslandonderzoek van Robert Mueller te ontslaan en de aandacht af te leiden richting het verleden van Brett Kavanaugh, die in zijn studententijd zeer twijfelachtig met vrouwen om is gegaan en door meerdere vrouwen is beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag maar die desalniettemin op het punt staat om door Trump in het Hooggerechtshof benoemd te worden omdat dat tenminste de aandacht afleidt van de nesten waarin hij zich gewerkt heeft door het Ruslandonderzoek te dwarsbomen, bijvoorbeeld door het op de schopstoel zetten van Rod Rosenstein en de aandacht zo af te leiden van het star volhouden aan de benoeming van vermoedelijke verkrachter Kavanaugh omdat alle aandacht dan tenminste niet naar zijn ondermijning van de constitutionele orde gaat.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *