Viacheslav Nikolaenko / Shutterstock.com

DJ in karaokebar draait geen verzoeknummers

'Zo’n nummer tussendoor tast de hele opbouw van de avond aan'

Sinds jaar en dag draait Johnny van Dijk iedere donderdagavond plaatjes in karaokebar Helemaal Tof in Alkmaar. Aan één ding kan hij maar niet wennen: mensen die liedjes aanvragen. “Zo’n nummer tussendoor tast de hele opbouw van de avond aan.”

Johnny: “Mensen begrijpen niet dat je als dj in een karaokebar een set draait die ergens naar toe werkt. Dat laat ik echt niet verpesten door iemand die zo nodig Paradise by the Dashboard Light of Careless Whisper moet gaan zingen. Mensen zingen maar op de muziek die ik wil draaien.”

Ondanks zijn afkeer van verzoeknummers, blijven mensen het maar proberen. “Heel egoïstisch. Het wil er maar niet in dat je in een karaokebar niet zomaar op op het moment dat het jou uitkomt op het podium kunt gaan staan om ‘Heb je even voor mij?’ te gaan staan blèren. Denkt men nou echt dat anderen daarop staan te wachten?”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben door de criminele inslag van mensen om me heen gescherpt, zo erg dat als ze je weer proberen te raken ik er blij van word, omdat dat bewijst dat ik gelijk had en me niet voor niets heb gespecialiseerd in de psychologie.

Reageer
gravatar

Mijn energie is door mijn mensenkennis zo precies afgemeten aan ieder individu dat ze het niet doorhebben. Omdat ze geen zelfkennis hebben. En omdat ze altijd wat anders willen. Daarnaast ben ik Freudiaan.
Als ze mij daarna fysiek gaan dwarszitten, verliezen ze wel hun bestaansrecht of waar ze voor leven.
Dat drukt zich wederom uit in de praktijk.

gravatar

Vaak krijgen ze door mij wel een enorme intellectuele ambitie, die in de praktijk neerkomt op de behoefte de ander voor gek te verklaren.

gravatar

Ik denk weer aan die jongen toen ik acht was met al zijn lampjes.
Die daarvan een circuit had gemaakt. Mijn eerste ervaring van waanzin.

Reageer