Youtube.com / Dennis van Poelgeest

Horrorglijbaan Duinrell gratis toegankelijk op wereldanticonceptiedag

'Au, m’n zak'

Ook attractiepark Duinrell draagt een steentje bij aan wereldanticonceptiedag: de horrorglijbaan, waar al meerdere zwemmers zich ernstig verwondden sinds de opening in 2014, is vandaag gratis toegankelijk voor alle mannelijke bezoekers.

Marnix Brunke, technicus bij Duinrell: “De X-stream bestaat uit een buis met aan de onderkant een klep, die door een technisch mankement niet altijd op tijd opende. Redelijk funest voor je zaadleider, al zeg ik het zelf. Speciaal voor deze dag hebben we de sensor even afgeplakt met wat duct-tape om…..” BWOEEEEEEEEEAAAHHHHH. “Ja daar ging d’r weer eentje.”

De actie valt in goede aarde bij Kenniscentrum Rutgers. Woordvoerder Han van Ballegooije: “Het is vooral die glijbaanjeugd waarvan wij zeggen: ‘nou nou nou zo kan die wel’. Van dat soort lui hebben we er in Nederland al genoeg, dat mag inderdaad wel een tandje minder. Hoe meer van dat soort types onvruchtbaar raken, hoe beter voor ons land. Hulde voor Duinrell.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *