Youtube.com / kevin papagorgio

De aanhouder verliest door gebrek aan talent

Etiënne van Dijk, aanhouder van de eerste klasse, heeft afgelopen weekend voor de zevende keer op rij verloren tijdens de jaarlijkse zangwedstrijd in buurtcafé ‘t Fladderende Zwaantje. De Rotterdammer was ondanks zijn aanhoudende karakter niet in staat te winnen. Zijn gebrek aan talent speelde hem wederom parten.

Na jarenlang zanglessen te hebben genomen, vijf uur per dag te repeteren en alle hits van Marco Borsato uit zijn hoofd te hebben geleerd, valt het verlies rauw op zijn dak. “Ik doe ontzettend mijn best om de toonladders te halen, alleen blijk ik door mijn per ongeluk verkeerd ingeschatte uithalen keer op keer de jury niet te overtuigen.”

Ondanks deze teleurstelling geeft Etiënne de moed niet op. “Volgend jaar doe ik gewoon weer mee, hoor. Ze zeggen altijd, meer dan je best kun je niet doen, maar blijkbaar kun je wel meer doen. En dat doe ik dan ook. Ik ben een doorzettertje. Deze jongen gaat gewoon nog wat lesjes nemen, zijn baan opzeggen en fulltime oefenen.”

Schorre Nelie, lokale alcoholist en dit jaar tevens de enige tegenstander van Etiënne, is naar verluidt blij met haar winst.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gender equality is een van de voorwaarden om nieuwslezer te worden. Het verwijderen van de teelballen bij de man is daarbij voor Veilig Plassen Nederland heel normaal. U zou dit moeten weten. U moet de regels beter bestuderen, als u ons niet met een seksschandaal op wil zadelen.