Studio Speld / shutterstock.com

Whatsappje bijna leesbaar door vier lagen make-up en bolognesechipsvlekken heen

'Ik denk dat dit een vraagteken is!'

De 27-jarige Nadia heeft heel waarschijnlijk een appje ontvangen. Door de vlekken heen denkt ze een melding te kunnen ontwaren van iets wat lijkt op een appje.

“Volgens mij zie ik iets van een smiley door de bolognesechips, foundation, poeder en ondefinieerbare witte pluisjes van de binnenkant van mijn broekzak heen”, zegt Nadia. “Hmm.” Nadia brengt haar oog dichterbij. “Oh, nee. Volgens mij is het een vraag. Ik denk dat dit een vraagteken is! Het blijft moeilijk te lezen door de geklonterde make-up heen.”

“Harig. Nee. Honing. Nee, ook niet.” Na lang staren ontrafelt Nadia de boodschap. “Honger?” Op de gok drukt Nadia wat toetsen in. “Als mijn vriendje net vroeg wat ik vanavond wil eten, dan heb ik goed geantwoord. In alle andere gevallen heeft iemand anders nu de boodschap ‘iets met worst’ ontvangen. En twee emoticons van aubergines. Ik hoop niet mijn baas.”

Ben jij benieuwd naar wat mensen jou sturen? Maak dan wat vaker je telefoon schoon. Doe mee met de winactie en maak kans op je eigen Simyo Phone Wash. Simyo. Jij blij. Wij blij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *