Iakov Filimonov / Shutterstock.com

Man in sportschool niet gespierd genoeg om zoveel advies te geven

Verbazing alom vrijdag in de Fit For Free in Almere. Een man overlaadde zijn sportmaatje met advies, terwijl hij zelf helemaal niet zo enorm gespierd was.

“Hij had geen overgewicht of zo hoor, begrijp me niet verkeerd”, zegt Ryan Martina (31), die het meerdere keren zag gebeuren. “Maar hij was ook weer niet zo fit dat je denkt: hij weet echt waar hij het over heeft. Zijn vriend kan onmogelijk naar de sportschool zijn gekomen met het idee ‘ik wil zo worden zoals hij’. En toch luisterde hij alsof het een soort personal trainer was.”

Enkele minuten later voerde Ryan een oefening uit zoals hij de man had horen uitleggen.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Don’t judge a book by its cover: Hij mag het dan fysiek misschien niet uitstralen, maar deze knaap staat bol van het gamma/delta-testosteron. Zo heeft hij gisteren nog met zijn grijze Peugeot 208 een vierkante bocht gemaakt die -bijna- twee fietsers het leven had gekost We moeten niet vergeten dat de geneesmiddelen en andere stimulantia in sportscholen ook tot ‘alternatief gebruik’ kunnen leiden. Kijk maar naar Ireen Wüst die al jarenlang Thyrax gebruikt. Maar gelukkig wél medisch voorgeschreven i.v.m. schildklierinsufficiëntie.

Reageer
gravatar

Ja, en? Anna Nooshin kan het woord “divident” helemaal niet spellen. Toch is zij dankzij haar bikinivulsel deskundig genoeg om heel Nederland te adviseren over afschaffing van belastingen …

Reageer
gravatar

Ook wij bij Veilig Plassen Nederland zeggen altijd dat je voor jezelf moet zorgen. Het individu, dat is wat telt voor ons in een moderne liberale samenleving.
Ook masturbatie hoort daarbij, zodat je niet verslaafd raakt aan het bordeel.

Reageer
gravatar

Nu net het nieuws van de piemel van Trump de wereld rondgaat: een paddenstoel. Wie wist het niet: de A-bom die de waarden van het Vrije Westen beschermt.

gravatar

Het is te beschamend voor woorden dat een professionele pornoactrice met een goede reputatie die gewend is aan de best getrainde lul dit mee moet maken. Hoe ver staat ze hier niet boven.