Factcheck Algemene Beschouwingen 2018

Abonneer op ons Youtube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fijns, we zijn eruit.

Jarenlang tracht men in ‘t ‘huis’ als collectief zijnde, het gros der natie een ferme douw van achteren te geven, terwijl men zelfs in de privésfeer niet in staat is een amoureuze relatie te onderhouden. Thieme niet, Schouten niet, Pechtold niet, Marijnissen niet, Rutte niet en 50+ al helemaal niet. Dijkhoff moet nog leren neuken, terwijl Wiegel vergeefse pogingen doet hem dit alsnog uit te leggen hoe dat gaat. Toen destijds Wilders jeuk aan z’n snikkel kreeg, zocht ‘ie zijn heil in Hongarije en vond er een mevrouw met wat ruimte ervoor en met een ongelofelijke drang om in Venlo te komen wonen. In zijn geval blijkt alles geoorloofd.

Van der Staay is overtuigend geheelonthouder, ondanks dat Kees dan weer wel weet hoe het moet. Buma ook; de kerk hielp ‘m vroeger wel eens met een handje mee. Gert-Jan is alleen maar dankbaar: hij beseft nu dat zijn wormpje er niet alleen hangt om te pissen, maar verkiest het slikken van een meloen boven het geven van een veeg uit zijn bescheiden pannetje. Baudet heeft überhaupt nog nooit geneukt.

Daarentegen weten o.a. Paultje Polman, Bennie van Beurden, Ralphje Hamers, Thierrytje Vanlancker, Dicky Benschop, Hansje Wijers, Herna Verhagen, de Senaat in het algemeen en de PG’s, inclusief het gevolg in het bijzonder natuurlijk wel hoe er geneukt moet worden.

Alleen al daarom gaan de Algemene Beschouwingen over niets. Die miljoenennota wordt simpelweg niet door het aspirantenclubje der klunzen gedicteerd. Zelfs het voorlezen ervan dient men aan een daarvoor voor het leven aangewezen kluns over te laten.

Enfin, ook in het bovenstaande filmpje is natuurlijk geen fact waar. Traditiegetrouw is dit de jaarlijkse en grootste manifestatie van het gelul voor de bühne. Uiteraard worden verreweg de meesten (+/- 90%) zonder voorbehoedsmiddel in zijn/haar hol geneukt, maar dat gebeurt al nog voordat het nieuws het Binnenhof heeft bereikt. Daarna volgen de Algemene Beschouwingen van dit jaarlijkse tafereel.

Reageer
gravatar

Ah Ja;

Je kent Ut wehl;

Als je gewoon ;’doe es rustig’ met het weer mee doet,
naja,
das toch logisch ?

Post S:
Accepteren dat wij zelf het weer maken is veel te toegankelijk voor de idee dat wij zelf heel-egaar geen elfstedentocht willen.

En dat we ook maar alleen het EK wonnen omdat te mooi.

En dat afzien in een koninginnesoepdagrit dan ook wel weer mooi schijnt te blijken.

En dat het met samen dagen het veelal prima weer is, ook al was regen voorspeldt.

Dat is allemaal omdat ik dat toesta.
Ik zou meedelen dat ik dat toestaat, maar dat zou een grammaticale deelvout toestaan.

en dat is dus dan ook wel weer een stapje terug.

Reageer