Shutterstock.com

Johan zegt al 28 jaar ‘goeiesmorgens’ op kantoor en denkt nog steeds dat hij hilarisch is

“Goeiesmorgen! Heb je nog geneukt?” vraagt expert personenschade Johan gierend aan Sanne, de stagiair van achttien. Ze heeft vandaag haar eerste dag bij de verzekeringsmaatschappij en kijkt verschrikt. “Johan”, schudt hij haar de hand. “Maar jij mag me best meneer Johan noemen hoor”, knipoogt hij. “En koffie? Lekker!”

Vanachter zijn bureau heet Johan iedereen welkom. “Goeiemorgen deze morgen!”, buldert hij. Collega’s knikken met een treurig glimlachje. “Heb je hem er zelfs niet een beetje lafjes tegenaan gehangen?” vraagt Johan nogmaals aan zijn manager Daan. Als deze hem blijft negeren, vertelt Johan maar een mop over een hoer zonder clitoris aan niemand in het bijzonder.

In de pauze haalt Johan zijn tupperware-bak tevoorschijn. “Twee kiwi’s van moeder de vrouw meegekregen. Nou, auf kiwiedersehen. Toedeledokie! Ghegheghe.” De vruchten gaan de prullenbak in. Dan loopt Daan de kantine binnen met een papieren zak van de snackbar om de hoek. “Zo zo. Een frikandelletje? Jouw vrouwtje is zeker dit weekend naar je schoonmoeder? Vandaar dat je niet hebt geneukt!”, schatert Johan, terwijl zijn collega’s hun bord oppakken en gaan zitten aan een andere tafel.

Verlang jij terug naar tijden waarin je nog de blits maakte met je Jiskefet-imitaties? Die tijd komt nooit meer terug. In plaats daarvan kijk je maandag 24 september om 21.30 uur naar Yep! bij Comedy Central.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *