Monkey Business Images / Shutterstock.com

Vrouw in bedrijf: ‘Ik wil niet gezien worden als nummer, maar als asset’

Sandra Terneuzen (34) werkt als klantenservicemedewerker bij een groot internetbedrijf en voelt zich niet genoeg gewaardeerd op haar werk. “Tussen al die andere mensen in cubicles met een headset op voel ik me echt een nummertje. En ik wil niet gezien worden als nummer, maar als asset.”

“Ik ben veel meer dan een nummer. Ik ben een setje KPI’s, bijvoorbeeld over de AHT, de SLA’s en de hoge FTR. Ik ben 0,8 fte. Een loonstrookje. Belangrijk voor een goede NPS. Zo wil ik ook behandeld worden.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, Donald, You do not know how she likes to be prepared for pussy grabbing other than with a lot of money. How sad.

I reach it free of charge through my clever application of KPI, AHT, SLA, FTR and NPS. But I’m not going to tell you how these methods are done for that purpose.

gravatar

In mijn tijd als boekhouder noemde wij de bezittingen op de linkerkant van de balans nog gewoon (vlottende en immateriële) activa. Thans gebruikt men daarvoor het Engelse woord asset (bezit).

Personeel staat niet op de balans, maar wel als lastposten in de boekhouding.

Reageer
gravatar

Als ik het goed begrijp wil deze Sandra graag als leidersgereedschap (“managementtools” zoals kpi’s) het bezit (asset) van haar baas worden.

Daar krijgt ze spijt van. Dat wordt straks ikoken (“metoo-en”).

gravatar

Groot gelijk. Sandra mag er zijn. Ik denk hierbij aan Sandra Roelofs uit Terneuzen de vrouw en inspiratiebron van de president van Georgië Micheil Saakasjvili en later gouverneur van Odessa in Oekraïne waar hij wederom werd verdreven.

Reageer
gravatar

Mieke, je bent erg goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de Mikhail Saakasjvili. Maar wat zegt dat over zijn vrouw Sandra Roelofs? Was zij ooit een First Lady of uitsluitend een managementtool?
P.S. de Sandra op de foto is nog lang geen 34. De redactie past te gemakkelijk stockfoto’s toe.Is dat duidelijk, Eikelboom?

gravatar

Mieke, hou je vast aan de takken van je wereldbeeld. Jouw woorden verzetten mijn gedachten trouwens naar Lilian Janse uit Vlissingen, de femme fatale van de SGP. Ze worstelde en kwam bovenaan de lokale kieslijst. Die Zeeuwen kunnen er wat van. Toch?