Youtube.com / ODE

Meat Loaf bevestigt: ‘But I Won’t Do That’ ging over een voorbinddildo

Zanger doorbreekt stilte over mysterie

Zanger Meat Loaf heeft eindelijk duidelijkheid gegeven over de passage ‘But I Won’t Do That’ in zijn wereldhit I’d Do Anything For Love. De zo indringend gezongen woorden over hetgeen hij weigerde te doen voor liefde betroffen een voorbinddildo.

Het mysterie van de songtekst bleef lange tijd onopgehelderd, maar Meat Loaf heeft nu zelf de stilte doorbroken. “Ik was in die tijd samen met een ontzettend mooie en lieve dame, maar het werd wat saai in de slaapkamer. Zij stelde daarom voor een voorbinddildo te gebruiken. Mijn terughoudendheid om gepenetreerd te worden door een vreemd voorwerp gaf me de inspiratie voor een van de meest romantische nummers ooit.”

De zanger benadrukt dat ‘butt stuff’ in algemene zin niet helemaal onbespreekbaar voor hem is. Om zijn weerzin tegen voorbinddildo’s goed over het voetlicht te krijgen, voelde hij echter de noodzaak een epische en theatrale ballade te schrijven.

“Ik herinner het me nog goed. Direct nadat ze het nummer had gehoord, zei ze ‘nu snap ik het’.
Sindsdien liep ze niet meer 24 uur per dag met haar voorbinddildo met diamantjes rond”, aldus Meat Loaf.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is onze grote acteur Michiel Romeyn bekend bij de redactie van Waterford Whispers News door zijn geweldige optreden in de film Alles is Liefde uit 2007?

is er sprake van persoonsverwarring?

Meat Loaf (Marvin Lee Aday) had in Alles is Liefde geen rol, althans dat is mij als regisseur niet opgevallen.