wk1003mike / Shutterstock.com

Telefoon valt in de wc en nu is de wc vies

‘Ik baal ervan dat mijn toilet nu een broedplaats van bacteriën is’

“Nee, gadverdamme! Niet mijn telefoon!”, zegt telefoon- en wc-eigenaar Leo van Tongeren uit Schiedam. De telefoon zat vlak voor het incident nog in Leo’s achterzak en viel eruit door het naar beneden trekken van zijn spijkerbroek. “Heb ik net een paar weken geleden mijn wc nog helemaal schoongemaakt met chloor en speciale brildoekjes, laat ik dat gore ding erin vallen. Kan ik weer helemaal opnieuw beginnen!”

Volgens Leo weet iedereen dat je veel beter aan je wc-bril kunt likken dan aan je telefoon. “Dat demonstreer ik vaak bij vrienden. Telefoons zijn veel goorder dan wc’s. Ik baal echt dat mijn wc nu een broedplaats van bacteriën is.” Uit voorzorg heeft Leo zijn wc nu bekleed met politie-niet-betreden-afzetlint. “Je kunt niet voorzichtig genoeg omgaan met situaties die de volksgezondheid kunnen schaden.”

Op telefoons zitten meer bacteriën dan wc’s. Heb jij liever een schone telefoon? Doe mee met de winactie en maak kans op je eigen Simyo Phone Wash. Simyo. Jij blij, wij blij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet niet wat deze smeerlap met zijn telefoontje doet. Wast hij zijn handen nooit? Die afzetlinten kan hij beter permanent rond zijn mobieltje zetten.

Het is sowieso onverstandig iets breekbaars in een kontzak – dus op je zitvlak – op te bergen.