Ministerie van Defensie / YT

Nederlandse militairen krijgen tweedehands materieel van Syrische strijdgroepen

Nederlandse militairen hebben met pijn in de buik kennisgenomen van het nieuws dat Nederland materiële steun verleent aan dubieuze rebellengroepen in Syrië. Maar volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken hoeven de militairen niet te treuren. “We hebben afgesproken dat de spullen die overblijven worden geschonken aan het Nederlandse leger.”

Minister Blok van Buitenlandse Zaken: “De Syrische rebellengroepen hebben ons beloofd dat verouderde uniformen, verrekijkers en pick-uptrucks straks gedoneerd worden aan het Nederlandse leger. Een leuke opsteker voor onze jongens en meiden van Defensie: nu kunnen ze een keer werken met materieel dat op een heus slagveld is gebruikt. En misschien geven de rebellen ook wat van hun eigen wapens cadeau. Dan kunnen onze soldaten eens horen hoe een echt geweer klinkt.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De eerste zending wordt binnenkort verwacht. Mijn volgende missie is in Syrie; ik mag achter de rebellen lopen en de gebruikte ammunitie verzamelen in containers en deze te verschepen naar de troepen in Mali. Kan Bijleveld weer melden dat de buitenlandse operaties steeds goedkoper worden …

Reageer
gravatar

Lieve 🌷 🌷 Corrie 🌷 🌷,

Wat jij niet erbij verteld is, dat die vier kleerkasten van jouw vriend ook tweedehands zijn. Zij zijn door IS afgewezen Syrië-gangers.

👍👍 Provocateur Geert W. voor president van Stormfront! 👍👍

Veel liefs van
🌷 🌷 Do Do de Dappere 🌷 🌷

gravatar

nee, we krijgen wel tweedehands personeel. Dus militairen die niet meer goed genoeg zijn in Duitsland maar nog wel een tweede leven verdienen in Nederland