Smeilov Sergey / Shutterstock.com

Feest voor bacteriën op telefoon in tas tussen geplette banaan en klef broodje kaas

‘Er hing een hele vrije sfeer’

Een feestelijke gebeurtenis voor de bacteriën op de telefoon van interieurontwerper Carolien. Afgelopen vrijdag hadden eencellige organismen de tijd van hun leven in haar heuptas. “Het was net een foodtruck-festival, maar dan kleinschalig en niet zo overpriced”, aldus microbe Mike.

Carolien had ‘s morgens met zorg een banaan en een broodje kaas in haar tas gestopt. Al gauw kleurde de banaan bruin en scheurde hij een beetje open bij de steel. Ondertussen zweette en broeide de kaas op het broodje. “Geweldig, natuurlijk”, roept microbe Mike uit. “Wat begon als onbeperkt buffet veranderde langzaam in een broeierige broedplaats. Overal zag je bacteriën zichzelf vermenigvuldigen. Ook degene die pas net waren aangehaakt bij het fietsstoplicht of via geschudde handen. Er hing een hele vrije sfeer.”

Niet alleen de bacteriën op de telefoon hadden de tijd van hun leven. Ook Carolien was blij met haar welkome snack rond lunchtijd. “Mijn maag knort behoorlijk jongens, ik ga even een hapje eten, joe!”

Je telefoon is een broedplaats van bacteriën. Heb je liever een schone telefoon? Doe mee met de winactie en maak kans op je eigen Simyo Phone Wash. Simyo. Jij blij, wij blij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar die mobieltjeswasmachine van Simyo zal dat waarschijnlijk wel zijn, want de prijs is maar liefst € 59,95 voor een apparaatje in de vorm van een brillenkoker, waarvan nergens te vinden is hoe het werkt. Je moet het maar geloven.