YouTube / VVD Breda

Nieuw VVD-Kamerlid heeft verleden als VVD’er

Thierry Aartsen direct in opspraak

Het nieuwe VVD-Kamerlid Thierry Aartsen is direct in opspraak geraakt. Vandaag kwam naar buiten dat de VVD’er een verleden heeft als VVD’er.

Uit oude berichten op Twitter blijkt dat Aartsen in het verleden op een VVD-congres is geweest en dat hij de afgelopen jaren voor de partij plaats nam in de gemeenteraad van Breda. De ontdekkingen doen veel stof opwaaien op Twitter.

“Belachelijk dat de VVD zo iemand aanstelt”, schrijft iemand. “Iemand met zulke denkbeelden hoort niet thuis in de Nederlandse politiek.” En iemand anders: “De VVD zegt altijd voor de beste mensen te gaan. Hoe kun je dan keer op keer uitkomen bij een VVD’er?”

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff laat weten geen problemen te hebben met het VVD-verleden van Aartsen. “We moeten elkaar gunnen dat we domme dingen doen. Hij was toen 19 jaar. Beetje makkelijk om hem daar nu op aan te vallen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eigenlijk snap ik al die opwinding niet; elke VVD’er zonder strafblad is suspect. Van hoog (Henry Keizer) tot laag (Thierry Aartsen), iedere homemade PVVD66’er heeft het recht, NEE, de plicht een scheve schaats te rijden en dan een 2e, 3e of 4e kans te krijgen. Want niemand is onfeilbaar, zelfs Mark Rutte niet. Also sprach Zaratustra.

Reageer
gravatar

De Vereniging Van Delinquenten als het ware. Eigenlijk is hier sprake van georganiseerde misdaad. Het wordt daarom hoog tijd dat de Plukze wet eens streng en zonder enig pardon op deze club immorele rovers wordt toegepast.

gravatar

Opmerkelijk plots. Heer Outsider blijkt een dame te zijn.

Hoe dan ook, uw bijdragen worden door mij zonder aanzien des geslachts zeer gerespecteerd.

Vandaar mijn groet aan u,

Benny.

gravatar

Dit geldt veel eerder voor de PvdA, die zich onsterfelijk verdacht en belachelijk heeft gemaakt door achter de VVD aan te hobbelen in het kabinet Rutte-2.
En dan nog een voormalige minister uit dat kabinet als huidige partijleider van de PvdA ? Absurd !

gravatar

Hoe lang heeft zijn moeder geprocedeerd?
En waar zit die nu trouwens?

Is België een veilig land?
Er schijnen wel veel aanslagen te zijn.

Misschien dat zijn klasgenootjes met schattige roze truitjes en spandoekjes naar het binnenhof te rijden zijn?

gravatar

De laatste editie van de Waarheid verscheen in 1988. Toen waren de meeste Groen Linksers nog niet geboren of heel jong.

Wat anders: De Waarheid was in de oorlog een illegale verzetskrant. De Telegrof – door rechts Nederland het meest gelezen – was toen een NAZI-krant.

gravatar

Mijn grote inspirator is Barack Obama!
Kennen jullie die?
Ik vereenzelvig mijzelf zó met hem, dat ik nu voor hem zijn memoires aan het schrijven ben!

Jesse we Can!