Eric Gevaert / Shutterstock.com

Beste politie, is een pinguïn jatten een spoedgeval?

Gewoon een vraag

Beste politie,

We hoorden net op het nieuws dat jullie van 14 t/m 16 september gaan staken en dat jullie in die periode alleen reageren op spoedgevallen. Wij vroegen ons ineens zo af: is een gestolen pinguïn een spoedgeval?

We keken op jullie website, maar konden zo vlug even niets vinden over het onrechtmatig toe-eigenen van niet-vliegende zeevogels. Lijkt ons niet echt een spoedgeval, toch? Zijn er best veel van in Artis, niet echt iemand die het zou merken als er eentje mist.

Nou goed, we hopen van jullie te horen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hó es effe,

Wè hebbe hieah nog tweí èskaste vollegge met van die lamme slingâhapé, en we motte d’h vannaf.

Auk darom hebbe wè beslaute om onze voâhraad vrèje uítloop pingpings in de anbieding te pleure, met of zondâh wâhtepet op. Aksie geldt tot veâhtien spt en op=op.

De Belsjineís: lekkâh káne hieâhrau voâh wènag. Altèd!

Psst: auk op dondâhdag aupe.

Reageer
gravatar

Maar wat dan met grijs?
Ik vind een pinguïn juist een goed voorbeeld van segregatie. Het scheiden van Zwart en Wit.
Aanklagen wegen discriminatie…

gravatar

Deze taak hebben wij tijdens ons actieweekend uitbesteed aan het Animal Liberation Front. U kunt met hen contact opnemen door met een megafoon “Aa-el-ef!” te scanderen in een achterstandswijk en te kijken of er een man met een bivakmuts naar buiten treedt.

Reageer
gravatar

Tsja, sinds de centen die bedoeld waren voor jullie publieke sector bij ons terecht komen, zullen wij de telefoon maar aannemen.
Ons standpunt is dat je die pinguin best mag jatten en zeker niet terug hoeft te brengen naar de dierengevangenis. In Amsterdam nota bene. Daar wonen toch alleen nog Marokkanen?

Reageer