NPO

Blok: ‘Als Rutte maar niet zegt dat hij 100% achter me staat’

‘Hopelijk spreekt hij zijn vertrouwen niet uit’

Stef Blok ondergaat vandaag een pittig debat met de Tweede Kamer, maar hij is vooral bezorgd over de reactie van de premier. “Als Rutte maar niet zegt dat hij 100% achter me staat.”

“Zolang hij maar niet zijn vertrouwen in mij uitspreekt. Dat hij zegt dat ik nog steeds geloofwaardig ben als minister. Of dat hij de kwestie weliswaar een zonde vindt, maar geen doodzonde. Of dat hij het gewoon afdoet als slechts een politieke inschattingsfout. Of dat hij me nog steeds volledig vertrouwt. Of dat hij het goed vindt dat ik zelf verantwoording afleg. Of dat hij het geen reden vindt om op te stappen. Dat zou echt een dolkstoot in de rug zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil graag een meisje worden, maar waarom wil ik mijn spaghetti niet meer houden? omdat spaghetti lekker is, dus ik wil er aan kunnen zuigen. ik geef mijn spaghetti maar aan iemand anders. dan kan ik er ook gebruik van maken. LEVE HET SPAGHETTI MONSTER!!

Reageer
gravatar

Stef Blok heeft het -terecht- moeilijk met e openlijke steun van MP Mark Rutte jegens VVD-ministers en staatssecretarissen. Hij denkt daarbij nog na-rillend aan de steun die Ivo Opstelten, Fred Teeven die hen de kop kostte, aan onze vorige minister van Buitenlandse Zaken die (volledig gesteund door Vlad Poetin en de MP) in de afgrond stortte en op Mark’s (vanzelfsprekend rechter) schouder mocht uithuilen. Met de ideale biotoop/coalitie: VVD, D66 en CDA krijgt het Nederlandse volk exact de regering die het verdient: lastenverzwaringen voor de kleine man, en belastingverlaging en -vrijstelling voor de grootverdieners. Quid pro quo, nietwaar?

Reageer
gravatar

Overal waar ik kom krijgen mensen via mijn ziel een gevoel van ongekende rijkdom, waarna de hebzucht toeslaat en daarmee de zelfvernietiging om van me af te komen.

gravatar

Na het placeren van een Telegraaf van vorige week zaterdag, zal Stef wellicht uit nood een sprintje door de wandelgangen trekken wanneer het zooitje begint te ritselen. Zowel Hiddema, maar ook Wilders blijken naast Rutte en Dijkhoff nogal geil op Stef. Zij, die uit christelijke hoek enigszins gedogen, staan achter hun deurposten klaar om een been uit te steken, teneinde de snelste druiper de overwinning te gunnen en daarmee het winnende lid de inschrijving te laten bekrachtigen.

Nobody fucked with Stephanus Abraham Blok, yet. Vanaf vandaag is de jacht geopend en het is gratis bovendien. De eerste die de aardappel naar achteren weet te stoten wint een FVD-sticker.