Ranta Images / Shutterstock

Kennis die vraagt hoe het gaat wil verrassend genoeg echt weten hoe het gaat

Absurde situatie in chatgesprek

Een absurde situatie heeft plaatsgevonden in de messenger-app van de 28-jarige Kevin. Hij ontving vandaag een Facebookbericht van zijn oud-collega Geertje. Daarin stonden de dubieuze woorden: “Hey Kev, hoe is ‘t?” Hij had haar al in geen jaren meer gezien of gesproken.

Als een bezetene gingen de radertjes in Kevins hoofd werken. Wat wil ze van me? Heb ik iets geleend en nooit teruggegeven? Wil ze mijn auto soms gebruiken? “Sorry Geertje, ik heb dit weekend echt geen tijd om je vloer te leggen”, antwoordt Kevin. “Ik ben sowieso druk de komende tijd.” Geertje antwoordt na enkele minuten. “Hoeft ook niet”.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

“Nee, echt super druk enzo”, gaat Kevin verder. “Mijn oma is jarig en ik ga al naar een festival.” Het is even stil. Dan antwoordt Geertje weer: “Je hoeft me ook nergens mee te helpen.” Het hoofd van Kevin blijft kraken. “En je weet dat ik een vriendin heb.” Dat bevestigt ze. “Oke, maar ik moet sowieso nu even rennen”, typt Kevin. “Maar leuk je even te spreken.” Kevin blokkeert Geertje en wist zijn messenger-app. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn als het om dit soort types gaat, denkt hij.

“Ik wilde gewoon graag weten hoe het met je gaat?” stuurt Geertje. Maar Kevin zal dat nooit lezen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een begripsloze oen is die Kevin toch..

Ik ken Geertje heel goed. Ze is een vijfentwintigjarige intelligente schoonheid met superrijke ouders.

Door onze intieme, maar helaas platonisch vriendschap, weet ik dat ze graag een keertje met Kevin wil neuken om de kans op een toekomstige serieuze relatie uit te proberen. Maar ze is te timide om dat onomwonden aan Kevin te vragen.

Wat een begripsloze oen is die Kevin toch..

Reageer
gravatar

Hetzelfde heb ik meegemaakt met Do Do. Met de Facebook messenger-app heb ik hem berichtjes gestuurd en nu heeft hij me geblokkeerd. Het zal er wel mee te maken hebben dat sommige reageerders niet kunnen verdragen dat we gevoelens voor elkaar hebben. 😍😍

Do Do is zo gevoelig voor andermans mening.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Wij hebben een bijzonder relatie. Daardoor kunnen wij wederzijdse kritiek goed verdragen. Veel reageerders zijn daar jaloers op!

Ik heb Feestboek niet speciaal voor jou geblokkeerd, maar voor iedereen. Ik heb namelijk gehoord dat Feestboek niet veilig is vanwege Russische internethakkers.

Maar je kunt mij bereiken via watsep of gewoon ouderwets via e-post: dodo138@gmail,com.