Ververidis Vasilis / Shutterstock

Vanavond weer Europa League: de kneusjes mogen ook hun kunsten vertonen

Wie kijkt er eigenlijk nog naar die losercompetitie?

Vanavond is er weer een speelronde in de Europa League, het afvoerputje van voetballend Europa. Met alle respect hoor, die ploegjes doen ook gewoon hun best, maar daar ga je toch niet naar zitten kijken?

Je moet wel echt geen hobby’s hebben om naar een stel houthakkers uit het Oostblok te kijken die al blij zijn als ze drie keer naar de goede kleur spelen. Onbegrijpelijk eigenlijk dat RTL zoiets nog uitzendt. Komt misschien ook omdat het zo ver van ons Nederlanders af staat, we zijn een beetje verwend met al die Champions League-wedstrijden. Wat ons betreft schaffen ze die hele Europa League gewoon af. Niemand zit hierop te wachten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

80% van wat er speelt is door hun familie verstoten of slaapt in de nachtopvang. Sommigen moeten zelfs rondkomen van € 1,20 per dag. Echt heel triest om daar de spot mee te drijven.

Reageer