Rutte: ‘Er treden ook heel veel VVD’ers aan, maar daar hoor je niemand over’

Partijleider verwijt journalisten meten met twee maten

Met het vertrek van Han ten Broeke uit de Tweede Kamer treedt er alweer een VVD’er af. Toch is partijleider Mark Rutte het zat dat er daar voortdurend op gefocust wordt: “Er treden ook heel veel VVD’ers aan.”

Rutte is geïrriteerd: “We krijgen heel veel kritiek als er iemand aftreedt, maar nooit complimenten als er een VVD’er aantreedt. Dat vind ik meten met twee maten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij al deze aftredende leden was een compliment toen ook niet op zijn plaats geweest blijkt nu toch duidelijk? Misschien hebben de critici een betere kijk op mensen als de VVD leiding?

Reageer
gravatar

Welles, maar overwegend buitenechtelijke., in én buiten het criminele circuit. We kunnen de liberale (over) stromingen in Nederland samenvatten in één woord: PVVD66, De quasi principiële broederstrijd tussen enerzijds Geert Wilders en anderzijds de billenmaten Mark Rutte en Alexander Pechtold is uitsluitend verbaal en bedoeld om het electoraat te misleiden.

gravatar

De Dikke van Baalen. Die wordt op de lijst voor de komende senaatsverkiezingen gezet, samen met Frits Huffnagel, de officiële hoofdouwehoer van TV West.

Een kwestie van tijd dus, als uitkomt dat Van Baalen zichzelf jarenlang heeft laten fêteren door met name de Duitse dieselsjoemelende autolobby in Brussel. Toen het schandaal bij VW aan het licht kwam, stapte die dikke op om -zoals hij zelf verklaarde- het niet geloofwaardig zou zijn om zich nog langer in deze kringen te bewegen.

We kunnen rustig achterover leunen. Het dondert vanzelf om.