Asianet-Pakistan / Shutterstock

Ontroerend: deze Pakistanen namen de moeite om Wilders aandacht te schenken

Een ontroerend verhaal. In Pakistan heeft een groep van vele honderden demonstranten de moeite genomen om Geert Wilders serieus te nemen. De liefdadigheidsgroep is in Lahore de straat opgegaan om te laten zien dat er heus nog wel mensen zijn die niet zoals de Nederlandse bevolking alles van de politicus zuchtend aan zich voorbij laten gaan.

“Wij vinden het belangrijk om ook degenen die niet gehoord worden te horen”, aldus Anass, een van de demonstranten die met spandoeken in verschillende kleurtjes de straat op is getrokken. “We hebben er nog over gedacht om met een menigte om aandacht te schenken aan de kindjes in Sierra Leone, daar hoor je ook nooit iemand over, of de Chinese balling Wang Youcai, of voor corruptie in ons eigen land. Maar we kwamen toch al snel unaniem op Geert Wilders. Hij heeft het verdiend.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, de man had ook iets leuks georganiseerd in eigen land, een tekenwedstrijd. Was voor zijn eigen aanhang te hoog gegrepen. Hij had het – als die pipo – bij een krabbelwedstrijd over een non-issue moeten laten.

Reageer
gravatar

Wat een afschuwelijke deceptie voor de slissende voorman van deze spontaan geregisseerde volksbeweging, die Wilders de tong wilde uitrukken. Wilders heeft zijn keutel ingetrokken en de cartoonsessie afgelast. DENK moet nu alle deelnemers van de spontaan geplande opstand op het Binnenhof hun inleggeld terugbetalen. Kuzu en Öztürk liggen er ‘s nachts wakker van: eerst mevrouw Simons die de rijen verlaat en dan Wilders die de Profeet ongemoeid laat.

gravatar

Korte tijd geleden plaatste ik hier iets over bootjevaren. Op het moment dacht ik mijzelf voor schut te zetten en achteraf gezien was dat ook zo alleen dan op de verkeerde manier.

Ik twijfel ernstig aan mijn eigen beoordelingsvermogen, bedoelde ik het wel zo of niet. Dat maakt niet uit, ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn handelen.

Hierbij wil ik mijn excuses maken en zeggen dat ik goed begrijp wat ik verkeerd heb gedaan. Namelijk een flauwe grap maken waarbij ik iemands afkomst betrok.

Reageer
gravatar

Verder wil ik zeggen dat ik eerder mijzelf genoodzaakt zag te bezuinigen en dat de PvdA aangaf dat het lidmaatschapsgeld ook voor 2 euro per maand kon. Tegelijkertijd echter kreeg ik van de partij mailtjes binnen over een bijeenkomst met Jeremy Corbyn en ik liet weten dat ik in goed geweten niet aan zoiets kon meewerken.

We hebben het hier over iemand die al decennia kokketeert met ernstige mensenrechtenschenders en wanneer hij daarop aangesproken wordt, dat hij dan met cirkelredeneringen gebaseerd op afkomst aan komt zetten.

Met diepe schaamte moet ik concluderen dat niets menselijks mij vreemd is. Het zou fijn zijn als die Corbyn of die Wilders ook eens een keer hun verontschuldigingen zouden maken.

Dan zou ik willen zeggen dat dhr. Wilders begon met het op redelijke toon bespreken dat een klein groepje moslims zich onaardig opstelde, nu hij hiervan zijn verdien model gemaakt heeft is het een goede incentive om het probleem zo groot mogelijk te maken.

Het zelfde geld mi voor die Corbyn, er zijn idd problemen met kolonialisme etc. Maar hij verabsoluteerd dit en vergoelijk juist bv het regime Maduro die het hele land Venezuela in de afgrond stort en tegelijkertijd demoniseert hij Israël, dat een rechtsstaat en democratie is. Dat staat in geen enkele verhouding.

gravatar

Ach man; ze kunnen niet eens lezen. Bonafide moslims kunnen dat niet, want ze moeten 24/7 standby staan als er van bovenaf weer eens een bevel tot spontane emoties wordt gegeven. De meerderheid weet niet eens waar Nederland ligt. Dus als ze de mars te voet voortzetten, duurt het nog wel een paar maanden voor ze hier zijn en dan moet DENK ze nog allemaal inschrijven als sympathisant c.q. asielzoeker. COA, IND en AIVD kunnen alvast schriftelijke afwijzingen uitschrijven.

gravatar

Pas maar op om meneer Wilders van de PVV niet serieus te nemen. Dat de linkse indoctrinatie in Nederland op z’n retour is moet onderhand zelfs bij de meeste linkse gekkies wel bekend zijn. Zo te lezen nog niet bij de schrijvers van dit artikel Aïda Peimaei en Laura van der Haar. Times are changing.

⛪We zijn in oorlog met de islam.⛪

Corrie.

Reageer
gravatar

Hou toch op nepperd. Officieel bestaan er geen homo’s in Pakistan. Af en toe komt er een uit de kast, maar daar hoor je niks meer van.

Bovendien demonstreren (ik heb ze zelf geteld) maar 144 van de 204.924.861 Pakistani . Ze zijn tegen de kunst met grote K die ik wil bevorderen.