NOS

Nederlandse Champions League-finale weer stapje dichterbij

Na PSV won ook Ajax gisteren zijn eerste wedstrijd in de play-offs voor de Champions League. Een Nederlandse Champions League-finale is hiermee weer een stapje dichterbij gekomen.

“Natuurlijk kan het nog fout gaan”, zegt analist Youri Mulder. “Ajax en PSV zouden elkaar bijvoorbeeld al tegen kunnen komen in de kwartfinale. Of een van de twee clubs kan een offday hebben tegen Real Madrid. Maar goed: laten we niet te negatief denken. Sinds Twente en Ajax tegelijkertijd in de Champions League uitkwamen, hebben we niet meer zo’n grote kans gehad op een Nederlandse finale.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over Feyenoord hoeft niemand zich zorgen te maken, Met een beetje geluk blijven zij in het ‘linkerrijtje’ en ten lange leste heeft Aboutaleb zich ontfermd over een ‘nieuwe veste’: de oude “Kuip” wordt nu een B & B voor terugkerende uitgeprocedeerde Syrië-gangers.
En voor Willem II kunnen sigarenfabrieken weer worden geopend in Tilburg. Komt tijd, komt raad.

gravatar

Echt waar? Wel erg definitief; het Nederlands bedrijfsleven heeft voor Heineken Holland House al “bordjes vóór de kop” aangemaakt;. Die kunnen -zonder gezichtsverlies- nog vervangen worden bij uitschakeling van Ajax en PSV. In de voorronden. Trouwens, Is mevrouw Wiemersma wel bereid in het openbaar gezien te worden naast een voetbalfanaat met verkeerde tattoo’s? Vergelijk: Mark Rutte loopt al drie opeenvolgende kabinetten met VVD/D66 op zijn voorhoofd: ooit een echte vrouw naast hem gezien?