Studio Speld / Shutterstock

Hoeveel pech kun je hebben? Opnieuw medewerker Trump in opspraak

‘Het zit hem wat dat betreft niet mee’

Kort nadat zijn oud-campagneleider schuldig was bevonden aan bank- en belastingfraude, heeft nu ook de voormalig privé-advocaat van Donald Trump een aantal strafbare feiten bekend. De twee maken deel uit van een een grote groep (ex-)medewerkers van de president die in opspraak zijn geraakt. Het doet de vraag rijzen: hoeveel pech kun je hebben?

“Het zijn er wel echt ontzettend veel. Bovendien mensen die echt heel dicht bij Trump staan of stonden. Wat dat betreft zit het hem niet mee”, zegt correspondent Wouter Zwart. “Hoe groot is de kans dat zo veel van de mensen die je om je heen verzamelt niet blijken te deugen?”

“Er wordt regelmatig kritiek geuit op Trump, en vaak is dat terecht”, zegt ook Amerika-kenner Michiel Vos. “Maar als er met bijna iedereen die je aanstelt wel iets mis is, dan is daar niet tegenop te vechten natuurlijk. Dat is de Wet van Murphy. Hij valt niet te benijden.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Om dit te voorkomen had Trump eenvoudigweg de eendentest kunnen doen. Zoals een groot filosoof, tevens naamgenoot waar ook een weekblad naar vernoemd is, reeds jaren gelden aangaf; Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend en kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend.

• Reageer
gravatar

Het geheim is eigenlijk dat Trump de opvolger is van B100 en dat hij probeert die ellendige clown en acrobaat te vangen. Jammer genoeg heeft die altijd pech en moeten ze altijd hem hebben

• Reageer
gravatar

Fake news?

Het is onderdeel van de baan van deze loyale medewerkers van Trump om schuldig te pleiten op de nepbeschuldigingen van de linkse fake mainstream media. Dan kan the best president ever hen gratie verlenen!
Iemand die weigert al zijn bevoegdheden toe te passen is een incompetent persoon en dient onmiddelijk ontslagen te worden … (You’re fired!) En deze loyale medewerkers laten de wereld zien dat Trump niet te beroerd is om als president hard te werken door al zijn taken en bevoegdheden te voltooien …

• Reageer