NOS

Gemeente doodt 4 inwoners Bemmel bij vergeldingsaanval

De gemeente Lingewaard heeft woensdagmiddag een vergeldingsaanval uitgevoerd na de aanslag op het gemeentehuis. Bij het bombardement op de Doctor Bouwdijk Bastiaansestraat in Bemmel zijn vier inwoners omgekomen.

Nadat duidelijk werd dat de dader van de aanslag een inwoner was, had burgemeester Marianne Schuurmans al aangekondigd dat de gemeente ‘met grote kracht zou terugslaan’.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeker, uw burgemeester is meer gelijk Ioseb Dzjoegasjvili. Die wist tenminste met veel dapper machtsvertoon elke onregelmatigheid in de kiem te smoren!

gravatar

Nog zwak, verhouding zou 1/10 moeten zijn en alleen jonge mannen 18-30. 4 doden laat geen duidelijk afschrikkend effect zien, op deze manier pleegt iedereen morgen weer een aanslag. De burgemeester is duidelijk een linkse slappeling!

Reageer
gravatar

4 doden zijn ook alleen maar een vingeroefening, je kunt niet ineens beginnen met een forse genocide. Het is hier nog geen Turkije. Maar ook Turkije is ooit bescheiden begonnen. Pas in 1915 kwam men daar op dreef; 1.600.000 ongewapende Armeniërs, dát hakt er pas in. Toenmalig adviseur en hoofdsponsor Deutschland deed het in ’33 – ’45 nog eens dunnetjes over: 16.000.000 eigen verliezen niet meegerekend. In de inmiddels tot Sovjet-Unie herdoopte gebieden kwam collega-massamoordenaar Josip Stalin niet verder dan een slordige 25.000.000 oorlogsslachtoffers en politieke zuiveringen. I.S. kan nog een hoop leren uit Europese bronnen. We moeten daarom dankbaar zijn voor iedere Syriëganger die hier gezond terugkeert in de uitkeringssfeer. Het is echt ongelooflijk wat al die Nederlands paspoortige Jihadi’s daar hebben verricht aan humane en geneeskundige ondersteuning jegens Yezidi’s en andere andersdenkenden. Toch ook al een lofwaardige poging richting genocide, chapeau!