Elzloy / Shutterstock

Nederlandse vakantiegangers steunen Erdogan: ‘Je kunt nu nog goedkoper naar Turkije’

Erdogan staat onder hoge druk van een snel dalende lira, maar kan gelukkig op steun rekenen uit onverwachte hoek. Veel Nederlandse vakantiegangers staan pal achter de Turkse president. “Door zijn beleid is een vakantie naar Turkije nu nog goedkoper.”

“Ik had eerlijk gezegd altijd wat twijfels bij Erdogan”, vertelt Ina Berkmoes-Van den Heuvel. Dit jaar kan zij dankzij de gunstige lira-koers een verblijf in een viersterrenresort betalen. “Dat hij kritische journalisten in de cel gooit is natuurlijk wel vervelend, maar dit heeft hij mooi voor elkaar. Dat moet je ‘m toch nageven.”

Ook de 44-jarige Tjerk Goossens is sinds kort Erdogan-fan. “Hij heeft zijn schoonzoon benoemt tot minister van Financiën. Dat schept vertrouwen voor de toekomst. Ik denk de komende jaren nog veel meer gambaspiesjes te kunnen eten aan het all-inclusive-buffet.” Hij pakt zijn Turkse vlag en begint luidkeels te zingen. “Recep Tayyip Erdogan, Recep Tayyip Erdogan.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is natuurlijk “Tayyip”. driemaal daags innemen, cum grano salis (met een korreltje zout), alleen op Recep verkrijgbaar bij Turkse apothekers, moskeeën en drogisterijen. Lees vooraf de bijsluiter

gravatar

Pas op! Ik ken diverse mensen die vreselijk de schijt kregen van Recep Tayyip.
Nare bijwerkingen.
In Turkije gaan er regelmatig mensen hartstikke dood aan.

gravatar

Nederlandse vakantiegangers steunen Erdogan.
Ofwel die Turken achter die blonde Hollandse vrouw gaan dan toch terug naar eigen land.

Reageer
gravatar

Het beste is een Turks vakantie-oord waar het personeel Nederlands spreekt, waar alleen Nederlanders komen (vooral geen Russen), waar de hele dag Nederlandse polonaisemuziek uit de luidsprekers galmt, waar hedendaagse Nederlandse temperaturen heersen en waar met goedkope lira’s kan worden betaald.
En de vliegreis is snel terugverdiend. Lekker goedkoop allemaal.
Beter dan de Nederlandse kust, alwaar Duitsers en Duits in de meerderheid zijn en met de dure Euro moet worden betaald.

Reageer