NOS

Feyenoord snakt naar einde seizoen

‘De pijp is leeg’

Het voetbalseizoen 2018/2019 lijkt net iets te lang te duren voor Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst constateert dat daags na het pijnlijke verlies tegen De Graafschap. “De pijp is leeg”, berust de oefenmeester in zijn lot.

Van Bronckhorst: “Soms moet je gewoon realistisch zijn en onderkennen dat de tank een keer leeg raakt. We hebben een loodzware voorbereiding gehad en moesten ook nog doordeweeks Europees spelen. Dat breekt je vroeg of laat gewoon op.”

De Feyenoord-trainer wil nog niet zeggen of hij de komende tijd spelers gaat sparen: “We moeten helaas nog 33 wedstrijdjes. Ik weet al wel dat ik de jongens daarna een welverdiend extra weekje vakantie geef.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat je zegt. Iedereen een Huifkarretje in het hoofd gestoken, vervolgens unaniem die duimpjes afschaffen en de lijst met de laatste 10 reacties terug voor het complete overzicht.

gravatar

Het is puur tactiek. Feyenoord verrast vriend en vijand door vanuit een schijnbaar hopeloze positie in de degradatiezone, de laatste tien wedstrijden ongemerkt naar de middenmoot te sluipen. Missie geslaagd en europees voetbal is hoe dan ook te hoog gegrepen.

Reageer