Bron: NOS

Feyenoord beklaagt zich: ‘Tegenstander had veel gunstiger loting dan wij’

Rotterdammers voelen zich benadeeld

Feyenoord voelt zich benadeeld na de 4-0-nederlaag tegen het Slowaakse AS Trencin in de voorronde van de Europa League. Volgens de Rotterdammers had Trencin veel gunstiger geloot dan zij.

“Dit slaat nergens op”, zegt verdediger Sven van Beek. “Wij loten een heel aardig voetballend elftal, terwijl voor hen Feyenoord uit de koker komt. Ik wil geen excuses zoeken, maar zo kan ik het ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou,ZGDD, in ieder geval geen sjoemel-VW meer. Maar wat dan? Een bescheiden Lada of Moscvitch? (Elke naam-gelijkenis met een berucht Nederlands advocaten-collectief berust op louter toeval). Of wat groters als een Wolga, Zill. of Tsaika? Trouwens er is geen foute Rus die nog in Feyenoord 1 zou willen investeren, al kreeg-ie Lee Towers er bij cadeau.

gravatar

Onze Vader, die in de hemelen zijt;
Uw naam worde geheiligd.
Uw koninkrijk kome.
Uw wil geschiede, gelijk in den hemel, alzo ook op de aarde.
Geef ons heden ons dagelijks brood.
En vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onzen schuldenaren.
En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want uw is het koninkrijk, en de kracht, en de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen.

gravatar

G.d.V.: Feit is dat een bezoekende Boeddhistische Verlosser/Wereldleraar, zomaar uit het blote hoofd foutloos het Onze Vader citeert. Vraag dat eens aan een willekeurige moslim mét paspoort, geheid dat die met een mond vol tanden staat. Toegegeven, het is ook wat veel gevraagd om aan een hoofd dat vol zit met ingestampte Soera’s nog begrip voor een andere visie rte verwachten, maar toch.