mariyaermolaeva / Shutterstock

Man ontvangt na dag zonder telefoon wéér alleen appje van De Speld

Een hele dag offline. Het komt niet meer vaak voor bij Henk (42), maar vandaag heeft hij zijn telefoon eens op het nachtkastje gelaten. Hij is ten slotte op vakantie. Na een lange dag aan het zwembad komt hij verwachtingsvol bij zijn huisje aan.

“Ik heb dan wel weinig mensen gesproken vandaag, maar op mijn telefoon wacht mij misschien nog wel een opbeurend whatsapp bericht van mijn oude vriend Joris met de vraag of ik binnenkort weer wat af wil spreken”, speculeert Henk. “En ik had gisteren ook een hele grappige foto van mezelf op Facebook gezet, daar heb ik vast ook wat likes voor gekregen.” Henk begint zich steeds meer te verheugen. “En die vrouw van die date laatst zei dat ze ook nog wel zou bellen.” Hij stormt naar binnen en checkt zijn telefoon.

“Oh”, zegt hij beteuterd. “Wat gek. Alleen een WhatsAppbericht van De Speld.” Henk legt de telefoon weer op zijn bed. “Ligt vast aan het bereik.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte redactie van de Speld,

Zoals u bekend dient te zijn is get g.g. “appen” met klanten onder de nieuwe AVG wetgeving niet toegestaan.

De Autoriteit Persoonsgegevens slaat u derhalve aan voor een bedrag, gelijk aan 3% van uw internationale jaaromzet.
Over de exacte hoogte van dit bedrag zult u op korte termijn worden geïnformeerd.

Reageer
gravatar

Er stond een windmolen lang de weg die ook nogal piepte en snerpte. Mogelijk de droogte. Als zo’n wiek eraf vliegt ben je niet blij als je net langskomt.

gravatar

Het is zo klaar als een klontje dat jij een huisje in Spanje hebt gehuurd. Die telefoon heb jij namelijk vorig jaar van mij gekregen met een abonnement op De Speld.

Reageer
gravatar

Vergeef mij, ik maakte een foutje.
Het abonnement is op El Mundo Today, de Engelstalige versie van de Spaanse editie van De Speld.