Bloomberg Markets and Finance / Youtube

Noord-Korea: nieuwe langeafstandsraketten kunnen Trumps ego bereiken

Noord-Korea lijkt de afspraken met de Verenigde Staten te schenden over het afbouwen van het nucleaire arsenaal. Volgens de Noord-Koreaanse overheid kunnen de nieuwe ballistische raketten het ego van Trump raken.

Noord-Korea expert Remco Breuker maakt zich zorgen over de ontwikkelingen: “Je hebt geen state of the art raketten nodig om het ego van Trump te raken. Dat lukt ook met de meeste speelgoedraketten. Om het hele ego van Trump in één keer weg te vagen is echter wel geavanceerde raket nodig. Enkel een beschadigd ego van Trump kan tot vreselijke scenario’s leiden. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de totale vernietiging.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mechanisering. De reden dat ik nooit lid van een politieke partij wilde worden of in het leger wilde is dat je door de cynici altijd gedwongen wordt je positie tot in het oneindige te verdedigen. Voor je het weet ben je medeplichtig aan genocide.

Reageer
gravatar

Mechanisering. De reden dat ik nooit lid van een politiek partij wilde worden of in het leger wilde is dat je door de cynici altijd gedwongen wordt je positie tot in het oneindige te verdedigen. Voor je het weet ben je medeplichtig aan genocide.

Reageer
gravatar

Mechanisering. De reden dat ik nooit lid van een politieke partij wilde worden of in het leger wilde is dat je door de cynici altijd gedwongen wordt je positie tot in het oneindige te verdedigen. Voor je het weet ben je medeplichtig aan genocide.