Shutterstock/Studio Speld

Vieze natte zweetrug verpest hereniging met oude bekende op festival

Natte klets op rug wekt weerzin op

Afgelopen weekend werd een ontmoeting tussen twee oude bekenden ruw verstoord door een vieze natte zweetrug. Bij de omhelzing belandde een hand tijdens een amicaal klopje op de rug midden in de zweetvlek, waardoor er een natte ‘klets’ te horen was in plaats van een doffe ‘plof’.

Oude bekende Jelle betreurt de vieze natte zweetvlek op zijn rug. “Natuurlijk is het niet compleet vreemd om een natte zweetvlek op je rug te hebben wanneer je uitbundig danst in de huidige warmte, maar als je Rachida weer tegenkomt zeven jaar nadat je heimelijk een oogje op haar had en haar uit het oog verloor toen je wiskunde ging studeren in Tilburg, dan is het gewoon niet het juiste moment. Dan hoop je op een droge rug.”

Ook voor Rachida was de natte zweetrug een smet op de hereniging. “Ik had in die zeven jaar eigenlijk nooit meer aan hem gedacht, maar toen ik hem op het festival zag was ik toch blij om hem weer te zien. Daar heb je Jelle, dacht ik, die oude vriendelijke lobbes van de Romereis, maar die vreugde maakte alras plaats voor weerzin toen ik hem op zijn grote rug sloeg en het hoorde spetteren.”

Ondanks pogingen te laten blijken dat het ongemak van de zweetrug wederzijds was, lukte het niet om de hereniging tot een normaal gesprek te laten groeien. Bij navraag lijkt het Rachida toch nog leuk om Jelle nog eens tegen te komen. “Maar dan wel in de winter, en als hij weinig inspanning heeft geleverd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vandaag heb ik de zomermode mogen gewaarworden in Zierikzee. Met deze warmte even in de stad nam ik ernstig de flanerende vrouwen waar: boven de halfzichtbare billen en bovenbenen met de vele pitten erin de kort afgesneden spijkerbroek met doorschijnend kant lichtzinnig over het te dikke lichaam gedrapeerd. De vrouwenmode uit Rotterdam die de laatnegentiende-eeuwse hoer opnieuw in de schijnwerpers plaatst heeft zich overigens en passant geëvolueerd tot en met de tamelijk vormeloze lichamen met enorme borsten, brede schouders en relatief smalle heupen.

Reageer
gravatar

Natuurlijk Viesmens, want hoe – in vredesnaam- zou jij jouw beoogde slaapkameractiviteiten tot uitvoering kunnen brengen als vijf (5) mannelijke eerstelijns familieleden van Rachida met doorgeladen Kalashnikovs in de slaapkamer haar eer zouden beschermen?

gravatar

Anders dan de foto doet vermoeden, vocht Rachida woordloos, doch met kraaienpootjes, met Jelle voor haar eer; ze wilde hem behouden. Wel een mooie meid, ondanks die kraaienpootjes.

gravatar

Jij bent mijn juf niet en zelfs niemands juf, want je bent minstens drie keer gezakt voor het Vmbo-diploma wegens spieken. Bovendien heb jij jouw foto gejat van mijn echte juf..

gravatar

Misselijk klein naapertje dat je bent!

Otwerp eens een paar eigen typetjes in plaats van Steeds maar weer afbeeldingen uit het Speld-archief te misbruiken..