Tsuguliev / Shutterstock

GGD: Als je niet van condooms houdt, ga dan naar Duitsland

In Frankrijk is een explosieve stijging van soa’s waargenomen. GGD adviseert jongeren die het niet fijn vinden om een condoom te gebruiken daarom om naar Duitsland op vakantie te gaan.

“Jongeren die naar Frankrijk gaan adviseren wij met klem om een condoom te gebruiken om zich te beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia en gonorroe”, laat GGD Nederland weten. “Maar we hebben er natuurlijk ook begrip voor als je het niet fijn vindt om seks te hebben met een condoom. Tegen die mensen zeggen wij: ga naar Duitsland.”

In Duitsland is ook mooie natuur, stelt GGD Nederland. “Kellerwald-Edersee bijvoorbeeld, of het Elbezandsteengebergte. Schitterende gebieden om te kamperen als je het ongemakkelijk vindt om de intieme sfeer te doorbreken door een condoom uit het pakje te frunniken, of als je het gewoon niet nice vindt.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zowel de Nederlandse overheid als de GGD waarschuwt nog eens extra. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat mensen zich op vakantie even verstandig moeten opstellen als thuis wanneer het om seks gaat. De GGD maakt nog eens duidelijk dat de risico’s op SOA en ongewenste zwangerschappen in het buitenland even hoog zijn als in Nederland. Hier wordt te weinig over nagedacht. Het bericht van beide partijen is dan ook duidelijk: natuurlijk mag je seksueel plezier hebben op vakantie, maar doe het wel altijd veilig! Op de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor goede condooms. Dit zijn condooms met een keurmerk. Al onze condooms zijn van dit keurmerk voorzien. Je kunt dus bij https://ladykiller.nl veilig en betrouwbaar je condooms kopen om mee te nemen op vakantie. Wel geven we je hier graag een advies bij. Ook de meest betrouwbare condooms zijn niet goed bestand tegen zon en hoge temperaturen. Bewaar je condooms daarom niet in de zon, want dit kan zorgen voor een verlaging van de betrouwbaarheid.

Reageer
gravatar

Waarom al die terughoudendheid? West-Europa lijdt al onder het laagste geboortencijfer en de minste tienerzwangerschappen. Hadden wij niet de enthousiaste medewerking van nieuwe Nederlanders met een Oosterse migratie-achtergrond, waren wij nu al uitsterving nabij.
Historisch zijn al decennia onze lonen gematigd, de toegankelijkheid tot sociale voorzieningen en de rechtsspraak, onze alcoholconsumptie en de gemiddelde temperaturen. GENOEG MATIGING, integendeel: ER TEGENAAN, anders dreigt een demografische ramp na het uitsterven van Babyboom en sandwich-generatie.

Reageer
gravatar

Als ik iemand spreek, dan eindigt het altijd met ‘mijn vrouw komt eraan, ik moet nu weg’.
Alleen die Amsterdamse jood die hier woont hoorde ik daar eens een grapje over maken.
Ze hadden het over slavernij. Hij zei tegen een man en zijn vrouw erbij: Wíj zijn de slaven, van haar.
En een voorbijganger in Zierikzee, een man die was gestopt met roken.
Hij zei ik ben nooit ziek geweest, mijn enige ziekte is mijn vrouw, ze schept altijd stress.
Waarom wilde die jood plots op een terras een Duitse vrouw versieren?
Net als Anne Frank die in een nieuw leven haar kampbewaker ontmoette die ‘wat van haar wilde’. Ze schreef er een boek over. Zo zit de seksuele smaak in elkaar.

gravatar

De reïncarnatie van Anne Frank heeft overigens veel tot stand gebracht, ze was als kind al een bekendheid in heel Zweden dat geëmotioneerd en getraumatiseerd tot op de dag van vandaag een speciaal schikkelijk beleid voert met betrekking tot vluchtelingen.

gravatar

‘Speciaal schikkelijk’ of ‘speciaal in-schikkelijk?’ Niemand, ook Zweden niet, durft het begrip ‘vluchtelingen’ te definiëren, Gevolg: echte vervolgden worden -op verzoek van en tegen betaling door de EU- aan de grenzen van Turkije tegengehouden en vervangen door Turken en Noord-Afrikanen uit “veilige landen”. Wat volgt is de ‘vreedzame’ bezetting van Europa door Turkije. Binnenkort zijn er meer Turken in de EU dan in Turkije. Dan wint Erdogan door Turken in de Diaspora ook met minimaal 138 % het volgende referendum: over hulp aan vervolgde landgenoten in de gastlanden van de EU, Zoiets is eerder gelukt met de Volksduitsers in Tsjecho-Slowakije en Der Anschluss van Oostenrijk, Er is luid geratel gehoord vanuit het graf van Godfried van Bouillon, hij draait zich met grote snelheid in zijn tombe.

gravatar

Door de huidige tropische temperaturen raadt het KMI raadt u aan om uw sensuele driften te beperken tot hooguit vijf keer per etmaal om te voorkomen dat uw edele delen oververhit raken.

gravatar

Daarom vind je het Nice dan ook niet in Duitsland. Afgezien van de gemiste hoofdletter klopt het wel.

gravatar

Goede voorlichting is essentieel voor de vakantie.
Vooral met dit zomerse weer, wanneer onze jongens en meisjes het in hun bol krijgen.

Reageer