Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock

7 mogelijke opvolgers van Ronaldo bij Real Madrid

Real Madrid zag zijn sterspeler Cristiano Ronaldo vertrekken naar Juventus, maar heeft nog geen opvolger aangetrokken. Wie zal de Portugese geweldenaar doen vergeten? 7 mogelijke opvolgers.

Royston Drenthe
Royston Drenthe kwam naar Real Madrid in dezelfde tijd als Cristiano Ronaldo. Nu Ronaldo weggaat, kan Drenthe eindelijk uitgroeien tot dé sterspeler van de Koninklijke. Er is wel een groot nadeel: Real Madrid zal het contract van Drenthe bij Sparta moeten afkopen.

Wonderkind Laurent (8)
Toegegeven, hij is nog wat jong, maar Laurent kan werkelijk alles, ze noemen hem niet voor niets een wonderkind. Nu heeft hij het weliswaar nog druk met zijn studie geneeskunde, maar als hij dat over twee weken heeft afgerond wil hij zich misschien best richten op de positie linksvoor of in de spits. Florentino Perez lijkt ook wel oren te hebben naar het wonderkind, hij heeft zijn vader al een baan aangeboden als terreinknecht.

Cristiano Ronaldo
Na het verlies van Cristiano Ronaldo zal Real Madrid op zoek gaan naar een soortgelijke speler. Deze aanvaller van Juventus heeft nagenoeg dezelfde speelstijl en kwaliteiten, en, niet onbelangrijk, hij heeft zich al eens eerder bewezen in de hoogste competitie van Spanje.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Google Alpha Go
Drie jaar geleden versloeg dit algoritme de beste go-speler van de wereld Lee Sedol. Kan de machine het nu ook waarmaken op het hoogste niveau van het menselijk kunnen: voetbal? Aan spelinzicht heeft de intelligente entiteit in ieder geval geen gebrek. De vraag is echter of Madrid niet veel liever een doelpuntenmachine aantrekt.

Borussia Dortmund
Nu Cristiano Ronaldo is vertrokken naar de Italiaanse topclub Juventus, kan Real Madrid er wel eens voor kiezen om Borussia Dortmund aan te trekken. De club uit Noordrijn-Westfalen heeft in de afgelopen jaren gezien nog altijd te kunnen meedraaien in de top van de Bundesliga. Voor Real is het natuurlijk jammer dat sterspeler Aubameyang in de winter vertrok naar Arsenal, maar dan houd je nog steeds ruim twintig prima selectiespelers over.

Man met bierhelm
Ronaldo was op het veld belangrijk voor Real Madrid, maar ook buiten de lijnen liet hij zich gelden. Om dat gat op te vullen zou Real Madrid best wel eens voor man met bierhelm kunnen gaan. Hij kan niet zo goed voetballen, maar hij is wel goed voor de sfeer in de kleedkamer.

Shell
De oliegigant kan dan wel niet zo goed voetballen, belasting ontwijken kan het zeker. Real zal een keuze moeten maken. Willen ze de topscorer in hun team? Of willen ze de Spaanse schatkist belazeren?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoor in de wandelgangen het gerucht dat de sterspeler van weleer zijn rentree wil maken op het allerhoogste niveau. Ben benieuwd of Pluisje het nog waar maakt.

Reageer