Look Studio / Shutterstock

Volgens influencers zijn dit dé pizza’s om weg te tyfen nadat je ermee op de foto bent geweest

Influencers gaan vaak op de foto met lekkere pizza’s om ze daarna ongegeten weg te tyfen. Maar welke cheat-schijven zijn daarvoor het meest geschikt? Een lijstje met onze favorieten!

De druipende kaasklassieker
Deze dikke witte druipslierten laten zien dat jij je niets aantrekt van wat andere mensen van je denken. Fuck carbs! Combineert leuk met een korte top en een buik waar je een strijker op kunt afsteken. Begin wel meteen met shooten, want de kaas wordt snel hard en dan komen je druipers minder goed over op beeld. Tip: verpak deze pizza in een paar servetjes voor je hem in de prullenbak tyft, want deze kaasvlekken krijg je dus nóóit meer uit je gesponsorde kleding. ?

De tribunepizza
De must-have fotopizza voor influencers die echt one of the guys zijn. OMG ga je naar sportwedstrijden?? Je bent ook echt gek he! Deze pizza wil je natuurlijk niet echt in je mond stoppen, dus hier kun je prima voor de selfie-angle gaan. Met een wimpertang trek je makkelijk dat eerste hoekje eraf voor een ‘gegeten’ effect. Voor de variatie kun je deze pizza in plaats van hem in de prullenbak te tyfen ook aan een schattig kindje geven. Staat supercute op je story! ?

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

De pizza-uit-een-doosje
In je badjas op de bank met zo’n kartonnen doos op schoot luid grinnikend een deeglap naar binnen schuiven: ondanks al je succes ben jij echt lekker jezelf gebleven. Het is goed om je volgers er af en toe aan te herinneren dat jij ook maar gewoon een mens bent die op een zwak moment een pizza bestelt om een prullenbak mee op te vullen. Let op de details: zorg dat je minstens de helft van de pizza al wegtyft vóór je de foto neemt, mensen houden van authenticiteit. En zet er één glas wijn naast zodat je perfect kunt uitstralen dat dit echt een momentje voor jezelf is. Genieten!❤️


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het was heel verhelderend hier een integrale therapiesessie tussen cliënt Frank Wijlens en psychotherapeut Rob Wijnberg mee te mogen maken. Voer voor psychologen. Ik ben alvast begonnen aan de vertaling in Servo-Kroatisch; je weet nooit waar dat nog goed voor is.

Reageer
gravatar

Yo Frenkie,

Wat was je enkele weken geleden weer lekker aan het ranten hier! We hebben je ooit nog een baan aangeboden, waarom heb je die nooit aangenomen?

gravatar

Om eerlijk te zijn had ik altijd al een alcoholprobleem. Dit kan je niet combineren met bv antidepressiva. Nu ben ik bijna 3 maanden geleden gestopt met zuipen en een maand geleden ben ik met medicatie gestart, dat viel niet goed en er ging iets nogal mis. Op dit moment gaat het weer en ik heb al 2 weken goed geslapen. Wel heel erg naar en zelfs eng hoor.

gravatar

Okay, maar nu gaat het weer goed? Solliciteer dan eens, ik heb je nog eens personeelsadvertentie gezet die ik op jouw lijf schreef! Wat dacht je, chief financial bij de karrespoordent?

gravatar

@Rob,

Daarover, een aantal jaren geleden was ik met iets simpels bezig en ik had daarover met een iemand een korte mailwisseling over. Die personeelsadvertentie is voor 100% een parafrase van dat mailcontact.

gravatar

Dat heet stalken en die advertentie was een intimidatietactiek.

Over dat alles zogenaamd subjectief is: jij legt hiermee via een drogreden de fundamenten voor propaganda en cirkelredeneringen die ik met regelmaat op je site tegenkwam.

gravatar

@Frank,

Zo bont als Conne Blaauw maakte ik het iig niet. Ze bedoelde het goed, niet voor jou maar voor de vluchtelingen.

gravatar

1 in “45 was men het erover eens dat de dingen anders aangepakt moesten wordne
2 de oorlog was extreem nivellerend waardoor groepen die voor hun rechten opkomen niet als een bedreiging ervaren werden
3 er was een babyboom en jongeren zijn veel linkser en progressiever.
4 dit alles zorgde voor een enorme linkse golf waar extreemlinks op kon surfen.

Echter, die golf is weg en wat Conne deed bereikt het tegenovergestelde. Als je uitvoering geeft aan de ideeën en voorstellen van bv GroenLinks dan komt er de grootste massa-immigratie in de geschiedenis van de mensheid op gang. Maw, hoe harder je nu naar links trekt, hoe meer je de mensen rond het midden naar rechts drukt. Voor je het weet wordt dan helemaal niks meer voor vluchtelingen, het milieu of het klimaat gedaan.

gravatar

Om het wat breder te trekken naar de rest van de progessieve media:
1 de problemen in Griekenland worden veroorzaakt door vorige Griekse regeringen.
2 slavernij in Libië wordt veroorzaakt door slavendrijvers in Libië
3 vluchtelingenstromen uit Syrië worden niet veroorzaakt door bombardementen op IS.
4 Het beleid van Teheran is gericht op vernietiging en uitroeiing. Dit is al tientallen jaren zo en wordt niet veroorzaakt door dhr. Trump. Al weet ik zeker dat die laatste geen positieve bijdrage levert.

gravatar

Amerika maakt een draai naar Azië en heeft zich grotendeels teruggetrokken uit Europa en het Midden-Oosten. Maw, doordat Amerika zich er niet meer mee bemoeit ontstond er een gigantisch machtsvacuüm dat de oorlogen in Libië, Jemen, Syrië en Oekraïne veroorzaakt.

Ik wil graag een nieuwe aflevering van “het zwarte schaap”, ditmaal met Jesse Klaver. Of hij zich niet persoonlijk verantwoordelijk voelt dat hij met zijn weigering om naar de Navo-norm te gaan en zijn weigering om te bombarderen, dat hij mede daarmee oa 60.000.000 mensen op de vlucht heeft gejaagd.

gravatar

Bedoel je nou te zeggen dat je beter een Molotov-Ribbentroppact kan sluiten ipv te landen in Normandië. Het is niet helemaal een goede vergelijking maar daarom houd ik het vooralsnog bij de Telegraaf. Die zie ik er wel voor aan om te landen in Normandië.

gravatar

Na ja, mensen die geneigd zijn te landen in Normandië zijn gemiddeld genomen ook iets meer geneigd om bv concentratiekampen te beginnen. Dan denk ik dat we met ons allen die Telegraaf en dat Geenstijl eens heel erg goed in de gaten moeten gaan houden.

Nu ben ik er al een aantal jaar mee bezig om rechts zo ver te krijgen om met extreem-rechts te breken. Als jullie op links nou ook eens met die extreemrechtse gekken van Hamas en Hezbollah breken?

Straks ga je me nog vertellen dat jullie van Groenlinks ook de slavernijherdenking over nemen en dat bij de volgende editie de moordenaar van Kerwin Duinmeijer in het zonnetje wordt gezet.

gravatar

Influencers zijn zelfverklaarde Übermenschen die in staat zijn tot het sturen en marketingtechnisch manipuleren van loop- en koopgedrag van de massa’s Hun bakermat ligt aan gene zijde van de ‘grote plas’ en hun veelvuldig voorkomen hangt samen met verminderend kritisch vermogen van de consument. De medische benaming van deze welvaartsziekte is: Influenza trumpiana..

gravatar

Ja die kwart-meeneempizza’s in Amsterdam, daar zijn al heel wat verstotenen mee gevonden, overleden. Je vindt ze vaak onder de onderloop-bruggen, in het park of bij zitbankjes. Het is niet zeker of ze direct uit de vuilnisbak gehaald zijn, op straat gevonden of ergens gekocht.

Reageer