ANDREY-SHA74 / Shutterstock

4 tips om instafamous te worden terwijl je kind de zee inloopt

Met je kind naar het strand en ook nog je social media bijwerken: het is niet eenvoudig, maar het kan. Heb jij ook altijd al instafamous willen worden terwijl je kind zoek is op het strand? Dan is dit jouw time to shine! Met deze 4 tips ben je naast een perfecte middag op het strand verzekerd van duizenden extra volgers, en een bezoekje van jeugdzorg. Yolo!

Negeer omgevingsgeluiden als ‘help’
We weten allemaal hoe vervelend het is: ben je net die perfecte selfie aan het nemen, hoor je een kind om hulp roepen. Dat kun je nu echt niet gebruiken. Voor je het weet heb je van die bezorgde rimpels op de foto. Jakkes! Daarom: gewoon negeren die hap, je volgers zullen je dankbaar zijn.

Vraag de meneer in te krappe speedo om op jouw kind te passen
Kinderen kunnen een enorme afleiding zijn. Probeer maar eens een fatsoenlijke story te plaatsen als je zoontje loopt te jengelen dat hij door een kwal is gestoken. Waarom regel je geen oppas? Op de meeste stranden loopt wel een zonderlinge meneer in een te krappe speedo. Met een beetje geluk biedt hij nog aan om je kind in te smeren ook!

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Ga op de foto met die knappe strandwacht
Ken je die beelden nog van David Hasselhoff die dronken een hamburger eet? Zo viral wil jij toch ook gaan?! Daar heb je natuurlijk wel een stel knappe strandwachten voor nodig. Vraag de complete reddingsbrigade of ze met jou op de foto willen, en neem gerust de tijd voor het perfecte plaatje. Cheeeeeese!

Vertel je kind dat er een Pokémon op de zeebodem ligt
Het is niet makkelijk om kinderen bezig te houden op het strand, maar met deze truc zijn ze uren zoet: vertel kleine Sem dat er een zeldzame Pokémon op de bodem van de Noordzee ligt. Wedden dat je de komende uren geen last van hem hebt?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Help! Mijn kind komt niet meer terug nadat ik hem vertelde dat er een Pokémon op de zeebodem lag. Wat moet ik nu doen?

Reageer
gravatar

Tip zes voor dames die iets hebben van Pamela Anderson:

Duik met een strandwacht die kan wedijveren met David hasselhoff, een strandhokje of een duinpan in.