NPO

Team Sky schept duidelijkheid: we hebben 7 kopmannen en Wout Poels

‘Wout Poels nog steeds de onbetwiste knecht’

Nu Geraint Thomas in het geel rijdt ontstaat er onduidelijkheid over wie nou precies de kopman is bij Team Sky. Ploegleider Dave Brailsford haalde in een persconferentie alle onduidelijkheid uit de lucht: “Wout Poels is nog steeds de onbetwiste knecht.”

Volgens Brailsford is er binnen de ploeg nooit onduidelijkheid geweest over de hiërarchie: “We zijn naar de Tour gekomen met 7 renners die de Tour mogen winnen: Froome, Thomas, Bernard, Kwiatkowski, Moscon, Castroviejo en Rowe. En Wout Poels moet de bidons halen. Zo simpel is het. Iedereen kent z’n taak en schikt zich daarin.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *