Bier: iets voor jou?

Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt: bier. Toch is het de overweging meer dan waard. Wij spraken met mensen die het gouden goedje al eens probeerden.

Early adopter Jermain drinkt sinds kort af en toe bier. “Is lekker.”

Kelly sluit zich aan bij het sentiment. “Ja, lekker.”

Jermain geeft nog wat duiding bij zijn eerdere oordeel. “Echt, lekker.”

Kortom: de reacties zijn positief. Wat houdt je tegen? Probeer het gewoon eens!

Ook benieuwd naar bier? Maak kennis met het concept bier op Planet Oedipus 2018. Speciaal voor Speld-lezers zijn hier kaarten met korting verkrijgbaar (€10,00 i.p.v. € 15,00).
De Speld deal – Zaterdag 11 augustus
De Speld deal – Zondag 12 augustus
De Speld Intergalactic Weekend Superdeal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan hier vanuit de Jellinek kliniek melden dat veel bier erg lekker vinden,eigenlijk alle soorten bier in het bijzonder.Lidl bier is het meest betaalbaar.Er is nouwelijks verschil in de delierische afdronk.Ah…!,daar is de verpleging at de Librium.Doei allemaal.

Reageer
gravatar

Ik heb efkes gekoekeloerd op de webstek van Planeet Oedipus. Op hun Engelse feestje wordt geen bier geschonken, enkel beer! Zeker wie ooit ons overheerlijke Gentse bier heeft geproefd, gaat daar beslist niet naar toe.

Reageer
gravatar

In verband met het Belgische gebruik van het door de vrouw op haar minnaar urineren zoals bekend van Donald Trump in Moskou is het laatste zeker een factor waar rekening mee gehouden moet worden. Gelukkig is er In Nederland Veilig Plassen Nederland. Onduidelijk is overigens hoe dit gebruik in België ontstond. Mogelijk is het gerelateerd aan het drinken van Belgische bieren. Een vorm van afwateren als de zintuigen een andere wending lijken te nemen.

gravatar

Een alternatief voor de vrouw die een zuiver ruikende vagina wil is een glaasje wijn!
Wijn heeft namelijk dezelfde zuurgraad als uw kut.

gravatar

Pik van VPN, ik rook jou al voordat ik artikel had geopend. Was jij je wel goed onder het voorhuidje?