Shutterstock/ Door ArtOfPhotos

Man bereikt verlichting na puzzel-retraite van een minuut

Wat Jonathan de Leeuw niet lukte met mindfulness, en ook niet met een boeddhistische retraite van twee maanden in een klooster in Nepal, lukte hem wel met een puzzelboekje: leven in het nu.

“Ik was al jaren op zoek naar verlichting”, vertelt Jonathan. “Toen zag ik een puzzelboekje liggen. Ik dacht: wat kan mij het schelen, ik maak er eentje. Een minuut later was mijn hoofd helemaal leeg. Ik zat opeens ontzettend zen te wezen.”

Met het geld dat hij uitspaart aan cursussen, heeft Jonathan een buitenhuisje in Frankrijk kunnen kopen. “Benen omhoog, ego opzij en heerlijk op de veranda een puzzeltje maken. Alleen een boekje en een pen, meer heeft de innerlijke mens niet nodig. Heerlijk!”

Puzzelen is een retraite voor je brein! Als je deze zomer echt rust wilt, gun je jezelf een puzzel. Bestel op puzzelen.nl jouw puzzelboekje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb zaagsel in mijn hoofd,dat krijg je er met een puzzel nooit uit.Laat staan het natte krantenpapier wat vee mensenl in hun kop hebben.

Reageer
gravatar

”Ik heb zaagsel in mijn hoofd, dat krijg je er met een puzzel nooit uit.Laat staan het natte krantenpapier die vee en mensenl in hun kop hebben.”

gravatar

”Ik heb zaagsel in mijn hoofd, dat krijg je er met een puzzel nooit uit.Laat staan het natte krantenpapier dAT vee en mensenl in hun kop hebben.”