Maartje voor het zesde jaar op rij verrast dat ze haar buurvrouw tegenkomt op de camping in Frankrijk

‘Een gekke speling van het lot’

“Jij ook weer in Zuid-Frankrijk joh? Wat een toeval!”, roept Maartje verrast als ze op haar vakantie de buurvrouw Janet tegenkomt. Net als vorig jaar en de vijf jaren daarvoor blijken de buren uit Zaandam op dezelfde Franse camping te staan. Een gekke speling van het lot, maar dat maakt de verrassing er alleen maar leuker op.

De kinderen van Maartje en buurvrouw Janet zijn al samen naar het zwembad en gaan vanavond naar de kinderdisco die ieder jaar op zaterdagavond wordt georganiseerd. “Wat een kleine wereld he?”, zegt de buurvrouw tegen Maartje. Die is het er roerend mee eens. “Vanavond en de rest van de week met elkaar barbecueën? Wij hebben al saus en vlees ingeslagen in Nederland.”

Dan stapt de buurvrouw van oneven uit haar stacaravan. “Nou, wat ontzettend leuk dat jij hier ook bent!”, zegt Maartje. “Wat een blije verrassing, nu kunnen we de komende drie weken elkaar iedere dag zien. Hoe fijn is dat?.”

Voor iedereen die zich graag even in een andere omgeving waant: kies Film1. Met de app van Film1 kijk je altijd de nieuwste films, zelfs op de camping binnen de EU. En dat voor maar €7,99 per maand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *