LEDOMSTOCK / Shutterstock

Franse supporters rouwen alvast om de uitschakeling in de groepsfase van het WK 2022

Grote teleurstelling bij de Fransen vandaag. Ze rouwen om de uitschakeling in de groepsfase van het WK 2022.

“Hoe kunnen we straks nou verliezen van Ethiopië?”, vraagt een beduusde krantenverkoper in Parijs zich af. “Ik vind het nu al niet te bevatten. Met zulke spelers. Waar gaat het mis?”

Een bakker in Nancy weet hierop al wel het antwoord: “Al die schandalen gaan de ploeg geen goed doen. Ik denk dan allereerst aan de onvermijdelijke sekstape van Didier Deschamps. En dat Benjamin Pavard na het succesvolle toernooi van 2018 zijn hele gezicht onder laat tatoeëren geeft natuurlijk ook geen blijk van de juiste prioriteiten. Tegen die tijd zullen we het alleen echt niet aan zien komen dat we gelijkspelen tegen Wit-Rusland, daardoor komt de klap extra hard aan.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Fransen zullen de komende 4 jaar goed moeten trainen om in de zandbakken van Qatar goed voor de dag te komen. Het gerucht gaat dat het vreemdelingenlegioen naar Algerije gestuurd is om een stuk woestijn tot trainingscentrum om te bouwen.

Reageer