antoniodiaz / shutterstock

Vrouw stelt realistische out-of-office reply in

Energieconsultant Sharon van Kampen is de komende drie weken op vakantie in Frankrijk. Ze heeft een out-of-office reply ingesteld, zodat al haar collega’s en zakenrelaties weten waar ze aan toe zijn
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vandaag fietste ik langs de dijk en zag ik wat mensen staan. Ik ging even kijken en had een gesprek, het viel mee, de man was socioloog. Zijn vrouw en zoon stonden erbij. Het bijzondere was dat op een gegeven moment de man flauwviel, hij viel gewoon om. Ik voelde deernis, ik parkeerde mijn fiets even langs het pad waar eerder steeds die bloemen stukgemaakt werden. Ik vroeg of dit al eerder gebeurd was en of ze een iPhone bij zich hadden om eventueel iemand te bellen. De man was een beetje gezet en zei dat hij nogal afgevallen was en dat het daaraan lag. Hij viel nog een keer om, en ik dacht dat hij er nu echt geweest was. Ik zag bij vrouw en kind de realisatie al dat ze mogelijk hier en nu alleen achter zouden blijven. Op dat moment terwijl die man daar zo lag kwam er een dorpeling langs op de scooter, die me achterom uitschold dat we in de weg staan.

Reageer
gravatar

Noodoproep
Wij zijn op verzoek van zijn zus Rianne met spoed op zoek naar het mobiele telefoonnummer van de heer Herbert van Kampen die van plan is met zijn vrouw Sharon om komende drie weken op vakantie te gaan ergens in Frankrijk. Zonder dat nummer kan ze niet dagelijks de onbenullige foto’s van haar kinderen op het strand van Lloret de Mar via WhatsApp door te sturen.

Reageer
gravatar

Hey, Rian, geen zorgen, we komen naar jou toe. Ik en de kinderen, dan he. Sharon is op vakantie met haar telefoon, die mist ons toch niet. Lachen die foto van Duco met die smurf — en Lianne met die opblaaseend! Lloret de Mar, hier we kom!