Shutterstock

Pyromaan op vakantie bang dat hij het gas uit heeft laten staan

‘Heb ik het gas wel aangezet?’

Ineens schiet het door zijn hoofd. ‘Heb ik het gas wel aangezet?’ De 54-jarige Eelco Wijdeveld begint onrustig heen en weer te schuifelen op zijn autostoel. Het zweet barst hem aan alle kanten uit. Hij kijkt naar de verkeersborden boven hem. Hij is al voorbij Bordeaux. Shit.

Eelco probeert zijn gangen van die ochtend na te gaan. Lucifers op tafel gelegd. Check. Droog hout door de kamer verspreid. Check. Meubilair dicht bij elkaar gezet. Check. Maar het gas, staat dat wel aan? Eelco staart door de voorruit. Over 400 meter is de volgende afslag. Keren? Nee nee. Het is vast overdreven. Waarschijnlijk staat de hele buurt allang in de hens.

Toch maar voor de zekerheid de buurman bellen? Hij neemt niet op. Een goed teken! Er is vast niks aan de hand. Het genieten kan beginnen. Lekker twee weken pootje baden in de Atlantische Oceaan.

Vijf kilometer verder draait Eelco alsnog om. Je kunt met dit soort dingen maar beter geen risico nemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wat een onzin. Een pyromaan zet zijn eigen huis niet in de fik, want dan weten ze wie het gedaan heeft. Tenzij de pyromaan ook fraudeur is en zijn huis oververzekerd had…

Reageer
gravatar

Ik zag bij de nieuwe stalen bankjes met aanzit in Zeeland, dat er al heel wat bezoekers waren geweest, aan het toiletpapier met poepvegen erin.

ikhebeenband.nl