Rawpixel.com / Shutterstock

Heb jij een mening over de warmte? Geef een presentatie!

De kans is groot dat mensen nieuwsgierig zijn

Vind jij deze warmte maar niks? Heb je liever dat het ietsje koeler is? Of vind je de hitte juist wel lekker? De kans is groot dat mensen in je omgeving nieuwsgierig zijn naar jouw mening over het weer. Geef ze dus een kekke presentatie!

Met Prezi, Google Slides of gewoon een ouderwetse PowerPoint kun je iedereen overzichtelijk op de hoogte brengen. Collega’s, vrienden en familie, maar ook onbekenden in de trein: misschien zet je ze wel aan het denken met jouw inzichten!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Wij bent gewend aan de warm. Beste hele dag onder boom liggen. Beetje meisjes kijken, slaapie maak, in urgent, kijk of uitkering al binnen is.