Rene Oonk / Shutterstock

Hackers Ticketmaster chanteren Daniel met zijn bezoek aan Kensington

Gisteren maakte Ticketmaster bekend dat gegevens van klanten zijn gestolen door hackers. Voor de 29-jarige Daniel uit Utrecht is dit geen nieuws. Hij wordt al weken gechanteerd door de hackers, die dreigen bekend te maken dat hij naar Kensington is geweest.

“Het begon met een anoniem mailtje,” vertelt Daniel (niet zijn echte naam). “De titel luidde: ‘We weten wat je gedaan hebt.’ Toen ik niet reageerde kreeg ik een tweede mailtje: ‘Zes woorden: No we won’t go to war.’ Toen wist ik dat het mis was. Ik moest met 50.000 euro over de brug komen.”

Daniel laat gegeneerd de bedreigingen zien waar hij mee te maken krijgt. “Wat zou je moeder denken Daniel? Zou ze nog zo trots op haar kleine doerak zijn als ze weet dat jij hebt staan heupwiegen op Home Again?” valt te lezen in een mailtje. In het volgende bericht: “Stel je voor dat je collega’s erachter komen dat jij Sorry een leuk nummer vindt?”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Na lang onderzoek is het gelukt om te achterhalen wie achter de bedreigingen van Daniel zitten. Een van de hackers licht de beweegredenen toe: “Iedereen moet weten in wat voor ziek systeem wij leven waarin mensen kaartjes kopen voor concerten van Kensington. Ons doel is om voor eens en altijd in de openbaarheid te brengen wie de zieke honden zijn die innerlijke warmte voelen bij de eerste tonen van Streets. Gadverdamme.”

Daniel hoopt dat hij dit hoofdstuk snel achter zich kan laten. “Ik heb er nu ‘s avonds een baantje in de Subway bij genomen om die 50.000 euro bijeen te krijgen. Ik ga niet naar de politie. Ik wil gewoon dat het over is zodat ik weer verder kan met mijn leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

W­e­lk­om o­p de w­e­b­s­i­t­e va­n be­s­t v­o­or s­e­x D­a­t­i­n­g =================>> w­w­w.­S­e­x­yd­r­o­m.­c­o­m

Reageer
gravatar

Als ze in het echte Kensington deze muziek wordt voorgeschoteld, denkt zelfs de grootste leek: ‘Waar is het songfestival?’

gravatar

Mijn bankrekening is gehackt. Krijg mijn geld pas terug als ik een concert van Kensington bezoek. Ik ga naar de mensenrechtencommissie van de VN!

Reageer
gravatar

Kensington is toch een buurt in Liverpool? Je weet wel de stad waar John, Paul, George en Ringo vandaan komen. Mijn Duitse oudoom meent trouwens dat ze uit Hamburg kwamen.

Reageer